Internet

Netflix: Το Wednesday οδεύει προς την κορυφή – Στόχος να ξεπεράσει το Dahmer

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές της και το Wednesday βρίσκεται στην τρίτη θέση και οδεύει ολοταχώς προς την κορυφή, ώστε να ξεπεράσει ακόμη και το άκρως επιτυχημένο Dahmer.

Το spin-off για τη Wednesday της οικογένειας Addams με πρωταγωνίστρια την Τζένα Ορτέγκα, βρίσκεται στην κορυφή των charts, έχοντας ξεπεράσει τις δύο σεζόν του Bridgerton, την τρίτη σεζόν του «Stranger Things», την πέμπτη σεζόν του «Lucifer», την πρώτη σεζόν του «The Witcher», και τα «Inventing Anna: Limited Series» και «Reasons Why: Season 2».

Η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την σειρά «Monster: The Jeffrey Dahmer Story». Το Wednesday μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix. Στην Ελλάδα, έχει σπάσει το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε η τέταρτη σεζόν του Stranger Things.

Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη Wednesday που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.

Επεξεργάστηκε την 8 Δεκεμβρίου 2022 15:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.