New Year Sale:Αποκτήστε Windows 11 Pro με €15.27 και Office 2021 Pro με €25.45

, New Year Sale:Αποκτήστε Windows 11 Pro με €15.27 και Office 2021 Pro με €25.45

, New Year Sale:Αποκτήστε Windows 11 Pro με €15.27 και Office 2021 Pro με €25.45

Για εύκολη μετάβαση στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές των εορτών, είτε είναι σχολείο, είτε εργασία, είτε διασκέδαση ένα καλά εξοπλισμένο PC με το πιο πρόσφατο λογισμικό είναι απαραίτητο για να εκτελούμε γρήγορα και αποδοτικά τις εργασίες μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα MMORC.com προσφέρει λογισμικό για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον και με οικονομικό τρόπο μπορείτε να εγκαταστήσετε στο νέο σας PC δημοφιλές λογισμικό με εκπτώσεις Back to School αλλά και να αναβαθμίσετε παλαιότερους υπολογιστές με νέο λογισμικό στις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε εκεί έξω.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.