Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Nova data jump, Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”, αναβαθμίζοντας τα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, σηματοδοτώντας τον εορτασμό της πρώτης χρονιάς. Το “Data Jump” είναι αναμφίβολα ένα δώρο που πρέπει όλοι να ενεργοποιήσουν για να απολαύσουν τα προνόμια του δικτύου της νέας Nova η οποία γιορτάζει και με το data jump επιβραβεύει υφιστάμενους συνδρομητές αλλά και ταυτόχρονα γίνεται η πιο ελκυστική επιλογή για νέους, καθώς δίνει περισσότερα data στην ίδια τιμή.

Η Nova όχι μόνο δεν κάνει εκπτώσεις στην ποσότητα αλλά προσφέρει τα ανανεωμένα προγράμματα Unlimited Ομιλία & SMS παρέχοντας ακόμη περισσότερα Data, εντελώς δωρεάν, για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές. Το “Data Jump” είναι η επιβεβαίωση της δέσμευσης της Nova προς τους πελάτες της, προσφέροντας σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, αναβαθμισμένα προγράμματα χωρίς επιπλέον κόστος, δείχνοντας το δρόμο πως θα πρέπει μια εταιρεία να αντιμετωπίζει τους πελάτες της τη σύγχρονη ακριβή εποχή που βιώνουμε.

Πιο συγκεκριμένα, τα ανανεωμένα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS προσφέρουν τώρα περισσότερα Data, αναβαθμίζοντας σε 10GB και 20GB αντίστοιχα τα προγράμματα των 6GB και 15GB, για πάντα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν και αυτοί να αποκτήσουν περισσότερα data, με μόνη προϋπόθεση μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr. Ωστόσο, προσφορά υπάρχει και για τους Συνδρομητές “Unlimited Αll”, οι οποίοι έχουν, χωρίς επιπλέον κόστος, απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για πάντα, με ανανέωση συμβολαίου για 24 μήνες. Τέλος, οι συνδρομητές του προγράμματος Unlimited Ομιλία&SMS+ 2GB μπορούν να διπλασιάσουν μέσω του “Data Jump” τα Data τους για 2 συνεχόμενους μήνες, γρήγορα και απλά, μέσω της εφαρμογής Nova App αλλά και μέσω του nova.gr.

Ωστόσο, έχουμε την αίσθηση πως υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών οι οποίοι θα ευχαριστηθούν αυτήν την πληθώρα δεδομένων, κλήσεων και μηνυμάτων, περισσότερο από κάθε άλλον.

Ο κολλημένος με τα social media

Έχουμε τον τύπο που το smartphone δε φεύγει από τα χέρια του καθώς τα social media είναι ο κόσμος του, ο νέος τρόπος ζωής που τον κάνει να συμμετέχει σε όσα social media υπάρχουν διαθέσιμα, για να προβάλλει την κάθε του στιγμή. Τα ατελείωτα δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για τα συγκεκριμένα άτομα, καθώς είναι αυτοί που κοινοποιούν σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, την κάθε τους κίνηση για να τους παρακινήσει το ενδιαφέρον, και είναι κάτι που γίνεται ασταμάτητα ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Αυτός που δουλεύει on the go

Δεν είναι λίγοι αυτοί που το είδος της εργασίας τους είναι τέτοιο που πρέπει να είναι συνεχώς online και on the go, χωρίς να έχουν σταθερό χώρο εργασίας. Ως εκ τούτου, χρειάζεται να είναι πάντα συνδεδεμένοι στο internet οπουδήποτε και αν βρίσκονται, και για να διασφαλίσουν την ομαλή ροή της εργασίας τους, χρειάζονται απεριόριστα data. Με το “Data Jump” της Nova, οι συγκεκριμένοι πελάτες έχουν αυτό ακριβώς που ζητάνε, λύνοντάς τους τα χέρια μιας και η δουλειά τους γίνεται άμεσα και χωρίς προβλήματα σε ταχύτητα και συνδεσιμότητα.

Αυτός που ανυπομονεί για την παραλία από τώρα

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί να έρθει, αλλά αυτοί που αδημονούν να είναι στην παραλία, ετοιμάζονται από τώρα για το καλοκαίρι και τις καλοκαιρινές selfie και video που θα τραβήξουν πολλά likes. Είναι ο τύπος από αυτούς που δε μπορεί να μη μοιραστεί με τους followers του, τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και ό,τι φαγητό και ποτό απολαύσει κάτω από τον καυτό ήλιο, μόνο που καυτό θα είναι και το smartphone του, μιας και θα έχουν πάρει “φωτιά” τα data που καταναλώνει. Ένας τέτοιος καθημερινός άνθρωπος είναι που χρειάζεται να εκμεταλλευτεί το “Data Jump” της Nova μιας και είναι αυτός που θα κάνει stream τις στιγμές του στην παραλία, θα ανεβάζει φωτογραφίες και video, και είναι έτοιμος από τώρα για το καλοκαίρι για να απολαύσει τα προνόμια του “Data Jump”.

Ο φανατικός gamer

Τα smartphones δε χρησιμοποιούνται μόνο για τα social media αλλά και για την επικοινωνία, καθώς υπάρχει ανάμεσά μας ο φανατικός gamer που κατεβάζει κάθε video game που υπάρχει και χρειάζεται αναρίθμητα δεδομένα για να μπορέσει να απολαύσει τα αγαπημένα του games. Με τη Nova στο πλευρό του, η online gaming εμπειρία αναβαθμίζεται, με τις απαιτήσεις σε δεδομένα για το online gaming να είναι πολύ μεγάλες, καθώς δεν παίζουμε μόνο σε smartphone, αλλά και σε υπολογιστή ή κάποια κονσόλα, ενώ ταυτόχρονα μιλάμε με τα υπόλοιπα μέλη της gaming ομάδας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να παίζει και η αγαπημένη μας μουσική, για να δημιουργηθεί η ιδανική ατμόσφαιρα για μάχες δίχως όρια!

Ο φανατικός με ταινίες και σειρές

Όλοι έχουμε έναν φίλο ο οποίος είναι φανατικός με τις ταινίες και τις σειρές, ο οποίος έχει συνδρομή τουλάχιστον σε 1-2 υπηρεσίες streaming ταινιών, και περνάει ατελείωτες ώρες στην οθόνη του, παρακολουθώντας κάθε επεισόδιο των σειρών αλλά και ταινίες τη μια μετά την άλλη, ο οποίος φυσικά πάντα θα έχει κάτι να σχολιάσει για αυτές. Αυτό το είδος ανθρώπου είναι που χρειάζεται το Nova “Data Jump”, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες σε 4K ανάλυση, με τη δράση να παραμένει ασταμάτητη και να μην υπάρχει καθυστέρηση στο “φόρτωμα” την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Η Nova με τα Data Jump φροντίζει να μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, και δείχνει πως είναι κοντά σε αυτούς που την εμπιστεύονται, με τον ιδανικότερο τρόπο, μιας και προσφέρει αναβαθμισμένα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας και ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Καλό το δελτίο τύπου, αλλά για να καταναλώσουμε πιο πολλά δεδομένα πρέπει να έχουμε σήμα και δεν εννοώ το edge που καλύπτει η nova τη μισή Ελλάδα με αυτό, όταν ανταγωνιστές της έχουν 5g ή 4g στα ίδια σημεία. Καλή η χαμηλή τιμή, αλλά όταν σου βγάζει την ψυχή να πάρεις ένα mail, δεν υπολογίζεις τη διαφορά τιμής. Φτιάξτε το δίκτυο ρε παιδιά. Πάρτε μηχανικούς, όχι άτομα στις δημόσιες σχέσεις. Αφού δεν αντικαταστήσατε το 3g στις κεραίες που ξηλώσατε με κάτι καλύτερο (4g ή 5g), τότε γιατι το ξηλώσατε και μας αφήσατε με edge ;

SUPS 👨‍⚖️

Γιατι πολυ απλα η αναπτυξη δικτυου κοστιζει πολυ και θελει πραγματικη επενδυση για να γινει.Προφανως και το ριχνουν στο μαρκτινγκ με τις οντως χαμηλες τιμες ισα ισα για να δικαιολογουν τους χρυσους μισθους τα μεγαλο-στελεχη και μετοχοι.Βεβαια πλεον ουτε αυτο τραβαει γιατι ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και ετσι βλεπουμε τις φημες για πωληση της nova απο το γκρουπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.