H Nova επιδοτεί 47 ακριτικά νησιά για σύνδεση στο διαδίκτυο

Παροχή Δωρεάν Ευρυζωνικής Σύνδεσης στους Μόνιμους Κατοίκους των Απομακρυσμένων Νησιών της Χώρας, H Nova επιδοτεί 47 ακριτικά νησιά για σύνδεση στο διαδίκτυο

Η Nova επιδοτεί με 10 ευρώ ανά μήνα για 24 μήνες μόνιμους κατοίκους απομακρυσμένων νησιών για την απόκτηση ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου. Η δράση περιλαμβάνει τα ακόλουθα 47 νησιά της χώρας μας:

Αντικύθηρα, Αγαθονήσι, Αρκοί, Αστυπάλαια, Γυαλί, Καλόλιμνος, Κάσος, Λειψοί, Μάραθος, Μεγίστη (Καστελόριζο), Νίσυρος, Πάτμος, Πλάτη, Σαρία, Σύμη, Τέλενδος, Τήλος, Φαρμακονήσι, Χάλκη, Ψέριμος, Σαμοθράκη, Αντίπαξοι, Ερεικούσσα, Μαθράκι, Οθωνοί, Παξοί, Ανάφη, Αμοργός, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Ίος, Κίμωλος, Κουφονήσια, Πολύαιγος, Σίκινος, Σχοινούσα, Φολέγανδρος, Άγιος Ευστράτιος, Άγιος Μηνάς, Θύμαινα, Σαμιοπούλα, Φούρνοι Κορσεών, Γαύδος, Αντίψαρα, Οινούσσες και Ψαρά.

Η μηνιαία επιδότηση είναι 10 ευρώ και χορηγείται για 24 μήνες, ενώ οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών που πληρούν τις προϋποθέσεις δεν έχουν πλέον περιορισμούς στην επικοινωνία τους.

Mπορούν να συνδυάσουν την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που ήδη έχουν Internet κατευθείαν από δορυφόρο, με την υπηρεσία Nova2play SAT που προσφέρει Ιnternet έως 20 Mbps και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά με μόλις 29,90 ευρώ τον μήνα.

Επιπλέον μπορούν να προσθέσουν απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και συνδρομητική τηλεόραση επεκτείνοντας τη βασική επιδοτούμενη υπηρεσία. Σε όλες τις υπηρεσίες της Nova που εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τα τέλη ενεργοποίησης, ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση προσφέρονται δωρεάν.

Με αυτό τον τρόπο η Nova συμμετέχει στη δράση “Παροχή Δωρεάν Ευρυζωνικής Σύνδεσης στους Μόνιμους Κατοίκους των Απομακρυσμένων Νησιών της Χώρας” του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης που ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιδοτούμενες υπηρεσίες Δορυφορικού Ιnternet της Nova επισκεφθείτε το www.nova.gr/epidotoumenasat 

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.