O Chrome προειδοποιεί για το τέλος της υποστήριξης του Flash Player

Flash Player, O Chrome προειδοποιεί για το τέλος της υποστήριξης του Flash Player

Flash Player, O Chrome προειδοποιεί για το τέλος της υποστήριξης του Flash Player

Η Google, προσθέτει ειδοποίηση στην οποία αναφέρει την ημερομηνία κατά την οποία θα σταματήσει, την υποστήριξη του Flash Player.

Όταν πριν δύο χρόνια η Adobe, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να ασχολείται με τον Flash Player, η Google ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ενημέρωσαν πως σταδιακά, θα αποσύρουν τον player από τον Chrome browser.

Έως τώρα, ο Chrome δεν επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία του Flash Player, όπως γινόταν παλιότερα. Αν κάποιος θέλει να “τρέξει” υλικό που βασίζεται στον Flash Player, πρέπει χειροκίνητα να δώσει άδεια. Η συγκεκριμένη άδεια, δεν αποθηκεύεται στον browser, έτσι κάθε φορά που ανοιγοκλείνει ο browser, πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Από τον ερχόμενο Ιούλιο, με τον Chrome 76 σταματά κι επίσημα η υποστήριξη του Flash. Για να μπορεί πλέον να δει ή να χρησιμοποιήσει υλικό που βασίζεται στον Flash, θα πρέπει να μπει στα settings του Chrome. Αν δεν γίνει αυτό θα βγαίνει ειδοποίηση ξανά και ξανά.

Έως τότε, στην αρχική του Chrome, θα βλέπετε την ειδοποίηση που υπάρχει στην παραπάνω εικόνα. Η λειτουργία αυτή, αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο τους developers. Οι υπόλοιποι χρήστες, έχουν περίπου 18 μήνες για να προσαρμοστούν και να ετοιμαστούν να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Flash Player.

 

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome featured Google

Η Google συμφωνεί να διαγράψει τα δεδομένα που συνέλεξε από την ανώνυμη περιήγηση των χρηστών

Η Google συμφώνησε να διαγράψει δεδομένα που συλλέχθηκαν από πελάτες που χρησιμοποιούσαν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome.

Internet Chrome Google

Η Google παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία και στην ανώνυμη περιήγηση

Η Google πρόκειται να διευθετήσει μια ομαδική αγωγή που αφορούσε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και παραβιάσεις του απορρήτου.

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.