Ο Jack Dorsey αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο του Twitter

Jack Dorsey, Ο Jack Dorsey αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο του Twitter

Ο συνιδρυτής και πρώην CEO Jack Dorsey δεν θα είναι πλέον στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. H έξοδός του, η οποία αναμενόταν από τον περασμένο Νοέμβριο, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για το Twitter, ενώ πραγματοποιείται σε μια δύσκολη περίοδο για την πλατφόρμα με την εν εξελίξει διαδικασία εξαγοράς της από τον Elon Musk.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter, Jason Goldman, επέκρινε τον Dorsey για «πισώπλατη μαχαιριά» στο διοικητικό συμβούλιο μετά από μια αναφερόμενη συνάντηση με τον Elon Musk.Σε αυτή φέρεται να είπε στον CEO της Tesla πως το Twitter θα τα πήγαινε καλύτερα ως ιδιωτική εταιρεία, κάτι που, σύμφωνα με τον Goldman, ο Dorsey ενθάρρυνε τον Musk να τον εξαγοράσει.

Ο Dorsey παραιτήθηκε επίσημα από τον ρόλο του CEO στο Twitter τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ μέχρι τότε ήταν CEO μερικής απασχόλησης, μοιράζοντας το χρόνο του με την άλλη εταιρεία του, την Block. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι εκδιώχτηκε από τη θέση του, με τους παλιότερους να θυμούνται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Dorsey έφυγε από την εταιρεία. Έχασε τη θέση του για πρώτη φορά το 2008, ένα χρόνο αφότου έγινε CEO, για να ανακτήσει την ηγεσία του τρία χρόνια αργότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.