O James Cameron στηρίζει τον Thanos στην μείωση του πληθυσμού

Thanos James Cameron, O James Cameron στηρίζει τον Thanos στην μείωση του πληθυσμού

Το σχέδιο του Thanos που παρουσιάστηκε στο Avengers: Endgame ήρθε πρόσφατα στην προσοχή του σκηνοθέτη του Avatar, James Cameron, που είπε πρόσφατα στο Time ότι ήταν πολύ ικανός να «σχετιστεί» με το δίλημμα.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης είπε: “Μπορώ να συσχετιστώ με τον Θάνο. Νομίζω ότι είχε μια πολύ βιώσιμη λύση. Το πρόβλημα είναι πως κανείς δε θα σηκώσει το χέρι του και να βάλει εθελοντικά τον εαυτό του στο άλλο μισό που πρέπει να φύγει”

Τα σχόλια του Cameron αποκτούν μεγαλύτερη προοπτική όταν λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις του σκηνοθέτη για τον περιβαλλοντισμό και την κρίση της κλιματικής αλλαγής. Ως κάποιος που ήταν πάντα πρόθυμος να πει τη γνώμη του, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Cameron είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν την εξάλειψη μισού πλανήτη ως «βιώσιμη απάντηση» για την επίλυση των περιβαλλοντικών ζητημάτων που προκαλούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα στη Γη τώρα και κάντε το με ένα χαμόγελο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

ας φύγει πρώτος να δώσει το καλό παράδειγμα

Αλέξανδρος

Αυτά είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κλιματική αλλαγή και άλλες ασυναρτησίες.
Όλα γίνονται για τον έλεγχο, όσο πιο πολλοί τόσο πιο δύσκολο.
Βάλανε και το τσιράκι τους μπροστά για να πει τις μπούρδες και να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.
Όλος ο πληθυσμός της γης να μαζευτεί, ένα Τέξας δεν γεμίζουμε.
Όσο για την τροφή (η προπαγάνδα του Θάνος) είναι ότι αν έχουμε πολλά ζώα, αφοδευουν και έχουμε πρόβλημα με το διοξείδιο του άνθρακα. Δηλαδή ΤΡΈΛΑ ΜΑΣ πουλάνε στα ίσια.
Λύση; Φάτε κατσαρίδες και ότι άλλη αηδία θες.
Ξυπνάτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Movies Netflix

Netflix: Το κόλπο για να ξεκλειδώσετε το μυστικό μενού

Οι πιστοί φαν του Netflix έχουν παρακολουθήσει μεγάλο μέρος των ταινιών και των σειρών της πλατφόρμας και ίσως πλέον αναζητούν κάτι διαφορετικό, το οποίο μπορεί να τους προσφέρει το “μυστικό” μενού.

Internet Movies Netflix

Netflix: Οι κορυφαίες ταινίες στις προτιμήσεις του κοινού για το 2022

To 2022 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τo Netflix, με απώλειες συνδρομητών και μείωση της χρηματιστηριακής της αξίας, όμως και αυτή τη χρονιά ο κατάλογός του περιλάμβανε πολλές επιτυχημένες ταινίες που κέρδισαν το κοινό.

Business featured Movies Netflix

Φιάσκο για το Netflix – Επιστρέφει χρήματα σε διαφημιστικές εταιρίες

Το νέο εγχείρημα του Netflix δεν φαίνεται να έχει ξεκινήσει ιδανικά και το οδηγεί στην επιστροφή των χρημάτων σε διαφημιστικές εταιρίες, από τις οποίες υποστηρίζεται.

Internet Apple Apple TV Movies

Apple TV: Ακυρώνει την σειρά Shantaram – Ακολουθεί τα βήματα του Netflix

Μετά το Netflix και το Apple TV προχωρά στο “κόψιμο” μίας από τις νεότερες σειρές της, το Shantaram. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά παίζει ο Charlie Hunnam, γνωστός από το “Sons of Anarchy”.