Οι χρήστες του WhatsApp αποκτούν δυνατότητα επεξεργασίας απεσταλμένων μηνυμάτων

WhatsApp Apple iOS, Οι χρήστες του WhatsApp αποκτούν δυνατότητα επεξεργασίας απεσταλμένων μηνυμάτων

Με το iOS 16, η Apple εισήγαγε τη δυνατότητα επεξεργασίας ή κατάργησης αποστολής iMessages που στάλθηκαν πρόσφατα, με το WhatsApp να προσθέτει μία παρόμοια λειτουργία.

Για να επεξεργαστούν ένα απεσταλμένο μήνυμα, οι χρήστες θα πρέπει να πατήσουν παρατεταμένα σε ένα συννεφάκι συνομιλίας και να επιλέξουν την επιλογή Επεξεργασία. Πλέον οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ότι θα μπορούν να επεξεργάζονται ένα μήνυμα για έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή του, η οποία είναι η ίδια διάρκεια που δίνει η Apple στους χρήστες iMessage που θέλουν να επεξεργαστούν τα απεσταλμένα μηνύματα. Αντίθετα, το Telegram δίνει στους χρήστες 48 ώρες για να κάνουν την επεξεργασία τους.

Η δυνατότητα επεξεργασίας των απεσταλμένων μηνυμάτων θα κυκλοφορήσει σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής σε ορισμένους δοκιμαστές beta του WhatsApp, αλλά καθώς η λειτουργία είναι υπό ανάπτυξη, το χρονοδιάγραμμα δημόσιας διάθεσης είναι άγνωστο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.