Οι λογαριασμοί των νεκρών στο Facebook αποκτούν την ενότητα “Αφιερώματα”

Facebook Tributes, Οι λογαριασμοί των νεκρών στο Facebook αποκτούν την ενότητα “Αφιερώματα”

Το Facebook βγάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τους χρήστες που έχουν φύγει από κοντά μας και ο λογαριασμός τους υπάρχει για να τιμά την μνήμη τους. Η μετατροπή ενός λογαριασμού σε “εις μνήμην” ήταν εδώ και καιρό χαρακτηριστικό του Facebook, μόνο που τώρα αναβαθμίζεται.

Το χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν μηνύματα στην ενότητα “Αφιερώματα”, η οποία θα είναι ξεχωριστή από το χρονολόγιο του κάθε προφίλ. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις ασφαλείας που έχει ο εις μνήμην λογαριασμός, οι φίλοι θα μπορούν να δημοσιεύουν στο χρονολόγιο αυτού του λογαριασμού, και να σχολιάζουν στα ποστ που έκανε το άτομο αυτό πριν πεθάνει.

Ωστόσο, αν ένας τέτοιος λογαριασμός έχει την ενότητα “Αφιερώματα”, τα ποστ που γίνονται αφότου ο λογαριασμός αιτήθηκε να μετατραπεί σε “εις μνήμην” θα εμφανίζονται εκεί. Μερικοί χρήστες του Facebook, οι οποίοι έχουν ορίσει υπεύθυνο λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου, ειδοποιήθηκαν σήμερα για το νέο χαρακτηριστικό μέσω σχετικής ειδοποίησης.

Facebook Tributes, Οι λογαριασμοί των νεκρών στο Facebook αποκτούν την ενότητα “Αφιερώματα”

Μια σελίδα στο Κέντρο Βοήθειας του Facebook περιγράφει τη νέα ενότητα αφιερώσεων ως ένα χώρο στα εις μνήμην προφίλ που οι οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να δημοσιεύουν ιστορίες, να τιμούν τα γενέθλια του αποθανόντα, να μοιράζονται αναμνήσεις και άλλα πολλά.

Ο υπεύθυνος για το λογαριασμού του αποθανόντα θα έχει περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά το λογαριασμό και το περιεχόμενο του. Για παράδειγμα, θα μπορεί να αποφασίσει ποιος έχει την δυνατότητα να δει και να δημοσιεύει αφιερώματα, θα μπορεί να τα διαγράφει, και άλλα πολλά.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού δεν θα μπορούν να συνδεθούν σε αυτόν, να διαβάσουν προσωπικά μηνύματα, ή να αφαιρέσουν και να προσθέσουν φίλους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Η ξεφτίλα και ο ξεπεσμός της κοινωνίας μας.

ΚώσταςD.

@mixtri ενώ το τσιπάρισμα δεν είναι ε;;;

Υ.Γ. Ότι να ‘ναι… Να κάνουν και τρισάγια μέσω φμπου…. Ιδέα… 😂😂😂😂😂

Paul

Ανατρίχιασα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.