Οι New York Times καταγγέλουν το PornHub για σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

, Οι New York Times καταγγέλουν το PornHub για σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Οι New York Times σε έκθεση κόλαφο που δημοσίευσαν τον περασμένο Δεκέμβριο, κατηγόρησαν ευθέως το PornHub ότι επέτρεψε να διακινείται στο δίκτυο του επικίνδυνο και σκληρό υλικό με παιδιά καθώς και πορνογραφικό περιεχόμενο με απώτερο σκοπό την πηγή εσόδων.

Το PornHub μετά το σκάνδαλο προβαίνει σε απόλυτα αυστηρό και ενδελεχή έλεγχο του περιεχομένου του όπως ενημερώνει το ευρύ κοινό ώστε να περιορίσει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το όνομα του.

Για να το κατορθώσει αυτό έχει ρίξει στην μάχη μια εταιρεία εξωτερικής συνεργασίας ώστε να ελεγχθούν από την αρχή επαρκώς όλοι λογαριασμοί χρηστών και μελών, που είναι εγγεγραμμένοι στο PornHub, να επαληθευτούν οι ταυτότητες αυτών και να διαγραφούν ψεύτικοι λογαριασμοί.

Επιπλέον εμπόδισε την αναδημοσίευση και μεταφορά βίντεο με άγνωστο περιεχόμενο. Πλέον μόνο τα επισήμως εγγεγραμμένα μέλη δικαιούνται και δύναται να κατεβάσουν και να αναπαράγουν υλικό από νόμιμους συνεργάτες.

Σύμφωνα με την Ars Technica , η εταιρεία αυτή που έχει αναλάβει ως πελάτη της το Pornhub και εδρεύει στο Λονδίνο, επιτρέπει την εγγραφή νέων μελών κατόπιν υποβολής φωτογραφίας υπαρκτού προσώπου και εγγράφου που να είναι αναγνωρισμένο απ’ την πολιτική ηγεσία.

Τέλος το PornHub όπως ισχυρίζεται προέβη και σε ένα ακόμα μέτρο αναφορικά με την έναρξη ενός προγράμματος προστασίας για σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, που θα επισημαίνει και θα περιορίζει όσους χρήστες παραβιάζουν τους όρους και την νομοθεσία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Pornhub YouTube

Το YouTube απαγόρευσε το κανάλι του Pornhub για «πολλαπλές παραβιάσεις»

Το κανάλι του Pornhub στο YouTube έχει απαγορευτεί για «πολλαπλές παραβιάσεις» των Οδηγιών κοινότητας της πλατφόρμας.

Internet Pornhub

Pornhub: Κατηγορείται για ανέβασμα βίντεο χωρίς συγκατάθεση

Αγωγή που έγινε από 30 γυναίκες προς το Pornhub το κατηγορεί ότι έχει ανεβάσει βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Business featured Pornhub

Pornhub: Αφαίρεσε 9 εκατ. βίντεο, τέλος στα ερασιτεχνικά

Το Pornhub αφαίρεσε 9 εκατομμύρια ερασιτεχνικά βίντεο, δίνοντας ένα τέλος στην κατηγορία των amateur ταινιών.

Internet Apple Facebook Mastercard

Τι κάνουν οι τεχνολογικές εταιρείες για τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Πώς όμως έχουν αντιδράσει στην επιρροή του κορονοϊόυ οι τεχνολογικές εταιρείες;