On point | Quiz γνώσεων για SEO

, On point | Quiz γνώσεων για SEOΗ On point, εταιρία Online Advertising, σας προσκαλεί στο Quiz γνώσεων για την υπηρεσία βελτίωσης θέσης των ιστοσελίδων στα φυσικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όταν οι χρήστες αναζητούν πληροφορίες με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται Search Engine Optimization (S.E.O). Μπείτε στο διαγωνισμό της On pont και γνωρίστε τη δύναμη του site σας. H συμμετοχή σας στο Quiz γνώσεων επιβραβεύεται.

Στόχος της On point είναι η ενημέρωσή για την σπουδαιότητα των ενέργειων Search Engine Marketing σε ιστοσελίδες και για το πώς μπορεί μια σύγχρονη επιχείρηση να εκμεταλευτεί στο μέγιστο βαθμό την δύναμη των μηχανών αναζήτησης.

Μπείτε στο Quiz γνώσεων…κάντε click εδώ.
Ενημερωθείτε για το Search Engine Optimization, δείτε το video εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Εξαιρετικό. Είναι πολύ σημαντικό ένα site να δώσει βάρος στο seo του. Μια κουβέντα που έκανα και πρόσφατα με ένα φίλο.

seotzis

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε, το είδα σήμερα τυχαία το post, το είχα κάνει τότε το test και είχα μάθει αρκετά πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.