Πέμπτη
07/02/2008

On Telecoms | Υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων On SMS

On SMSΗ ΟΝ Telecoms σχεδίασε τη νέα υπηρεσία ΟΝ SMS, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έρθουν ακόμα πιο κοντά σε φίλους και συνεργάτες εντός ή εκτός Ελλάδας στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) μέσω διαδικτύου προς άλλα κινητά τηλέφωνα.

Πιο αναλυτικά, οικιακοί και εταιρικοί συνδρομητές μπορούν τώρα μέσω της προσωπική τους σελίδας MyOn, απλά και φθηνά (€0,075 με το ΦΠΑ) να στείλουν γραπτό μήνυμα προς οποιοδήποτε κινητό. Πιο συγκεκριμένα, έχουν την δυνατότητα να χρεωθούν ανά SMS ή να πετύχουν χαμηλότερες χρεώσεις με τα πακέτα ON SMS 50 ή ΟΝ SMS 100. Η υπηρεσία χρεώνεται απευθείας στον μηνιαίο λογαριασμό.

Η υπηρεσία ON SMS προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να στείλει γραπτό μήνυμα εύκολα και γρήγορα, αφού χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, ενώ επιπλέον ο παραλήπτης βλέπει τον αριθμό κινητού τού αποστολέα και έτσι μπορεί να απαντήσει απευθείας σε αυτό. Τέλος, η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα αποστολής ενός SMS σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της On Telecoms, ανεξάρτητα του πακέτου που έχουν επιλέξει. Η αποστολή SMS προς διεθνή κινητά είναι ίση με την χρέωση 2 εθνικών SMS.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Πάνας λέει:

  Καλησπέρα Κώστα.

  Προφανώς θα αναφέρεσαι στην Off Telecoms.
  Εγώ δεν ξέρω καμιά On.

 2. Ο/Η Costas λέει:

  Ναι μάλλον θα πρέπει να κάνει re-branding με το νέο αυτό όνομα. Της ταιριάζει νομίζω καλύτερα.

  Έχω βγει από τα ρούχα μου. Κάθε μήνα πληρώνω επιπλέον 4 με 5 ευρώ για να περιμένω στην αναμονή του τμήματος “ταλαιπωρίας” πελατών της Off.

  Αν είναι δυνατόν να είναι κάποιος συνδρομητής σε μια εταιρεία και να πληρώνει για να λάβει τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές.

 3. Ο/Η Παύλος λέει:

  otenet pedia..sta8era kai grigora..2 Mps kai 250 msg to mina DOREAN !! makria apo ola ta alla..

 4. Ο/Η John Karakatsanis λέει:

  Σωστά, όσον αφορά στα sms η Otenet συμφέρει περισσότερο!
  Ό,τι δηλαδή η Off Telecoms είναι οκ στις άλλες υπηρεσίες της και είπε τώρα να παρέχει και δυνατότητα αποστολής sms, χαχα!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.