Xiaomi Summer Salles 2019 InfoQuest

ΟΤΕ Satellite Internet, Νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου

8

Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου, OTE Satellite Internet σε συνεργασία με την Eutelsat. Ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού Internet (μέσω σταθερής ή κινητής σύνδεσης) στην περιοχή τους.

Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν (για περιορισμένο χρονικό διάστημα – η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE).

Τιμές προγραμμάτων OTE Satellite Internet:
OTE Satellite Internet 10: 29,90 ευρώ/ μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
OTE Satellite Internet 25: 39,90 ευρώ/ μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
OTE Satellite Internet 100: 79,90 ευρώ/ μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

Οι τιμές αφορούν συνδέσεις 24μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Σε περίπτωση διακοπής πριν τους 24 μήνες, χρεώνεται τέλος αποδέσμευσης 250 ευρώ. Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 99,00 ευρώ.

Οποιοδήποτε από τα προγράμματα OTE Satellite Internet μπορεί να συνδυαστεί, και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του ΟΤΕ Satellite Internet οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90€/ μήνα για το Full Pack του OTE TV. Διαθέσιμα επιπλέον τα πακέτα Family Pack (14,90€/ μήνα), Cinema Pack (17,90€/ μήνα) & Sports Pack (19,90€/ μήνα). Οι τιμές αφορούν συνδέσεις 12μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Σε περίπτωση διακοπής πριν τους 12 μήνες, o πελάτης χρεώνεται τα τέλη που προβλέπονται στον τιμοκατάλογο του OTE.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.ote.gr/Satellite_Internet

OTE Satellite Internet

Δ.Τ.

8
Σχόλια

avatar
8 Συνολικά σχόλια
0 Απαντήσεις
0 Ακόλουθοι
 
Το σχόλιο που αντέδρασαν οι περισσότεροι χρήστες
Το πιο δημοφιλές σχόλιο
7 Σχολιαστές
ΚωσταςAndreas443EaglosVasilisCostas Πρόσφατοι σχολιαστές
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
νεώτερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
Να ειδοποιηθώ όταν
Costas
Επισκέπτης
Costas

Μπράβο στον ΟΤΕ την μοναδική εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που κάνει επενδύσεις! Όλοι οι άλλοι ας πουλήσουν αέρα και παχιά λόγια. VDSL καμπίνες στην γειτονιά μας και γρήγορο internet σε δυσπρόσιτες περιοχές!

theo
Επισκέπτης
theo

@Costas τι επένδυσεις ακριβώς? αντι να βάλει ίντερνετ απο καλώδιο που είναι σταθερό χωρις Lag και απεριόριστο διαλέγει το γρήγορο κέρδος με το δορυφορικό και τα πακέτα ανα GB. όλοι οι ίδιοι είναι στο βωμό του κέρδους

arg
Επισκέπτης
arg

Γνωρίζω ακόμη κεντρικά σημεία που δέν έχει φτάσει το ADSL και ο κόσμος πεδέυετε με τα στικάκια on the go με τρελές χρεώσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν άντε έστω και δορυφορικά το ίντερνετ εφόσον δέν μπορούν καλωδιακά με το ίδιο με το κόστος όσο και το καλωδιακό στον κόσμο.

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Costas
Επισκέπτης
Costas

@theo καμπίνα απέναντι από το σπίτι μου και εκεί που έπιανα 7 τώρα είμαι καρφωμένος στα 50mbps. Αυτό για μένα είναι επένδυση!

Vasilis
Επισκέπτης
Vasilis

Ο ΟΤΕ ο μοναδικός πάροχος που τα τελευταία χρόνια της κρίσης κάνει επενδύσεις. Για τον αγαπητό πιο πάνω που αναφέρει τον βωμό του κέρδους ας απαιτήσει από άλλο πάροχο να του φέρει καλώδιο στο σπίτι του αφου πρώτα πληροφορηθεί τα πανελλαδικά ποσοστά κάλυψης σε adsl/vdsl πόρτες . Η υπηρεσία έρχεται φυσικά για να καλύψει τα σημεία όπου δεν φθάνει καλώδιο η δεν συμφέρει οικονομικά να φθάσει. Για κάποιους και αυτό είναι κακό… Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιέμαι πως έφθασε αυτή η χώρα σε αυτή την κατάσταση σήμερα, όταν όμως διαβάζω σχόλια κατοίκων της σε διαφορά θέματα καταλαβαίνω γιατί.

Eaglos
Επισκέπτης
Eaglos

Δορυφορικό internet…. Επιστροφή στο 1990; 😛

Andreas443
Επισκέπτης
Andreas443

Ποιον ΟΤΕ που στο Kαματερό είμαστε με φερεσυχνες γραμμές και με internet στα 2.Και πάνω στην αριδαία μου έχει VDSL να πάω να μείνω δηλαδή σε κάνα χωριο??

Κωστας
Επισκέπτης
Κωστας

Μπράβο στον ΟΤΕ που το θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια. Η Forthnet έχει χρόνια που προσφέρει αυτή την δυνατότητα, και απεριόριστη κίνηση με 30 Ευρώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα