Παρήγγειλε online με το BOX και εξαργύρωσε πόντους σε MB και δωροεπιταγές

, Παρήγγειλε online με το BOX και εξαργύρωσε πόντους σε MB και δωροεπιταγές

Το BOX, μία νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού και καφέ φέρνει ο Όμιλος ΟΤΕ, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες. Το BOX ξεχωρίζει, γιατί μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, για πρώτη φορά οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, αλλά και να προγραμματίζουν την ώρα και την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας τους (scheduled ordering).

Στα πλεονεκτήματα του BOX συγκαταλέγεται και η δυνατότητα των χρηστών να κερδίζουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για την παραγγελία τους, εξαργυρώνοντάς τους σε επόμενη παραγγελία σε εκπτώσεις, σε πακέτα ΜΒ από την COSMOTE ή και σε δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

• Rewards: Με κάθε παραγγελία από το BOX, αφήνοντας κριτική, πληρώνοντας με κάρτα και καλώντας φίλους να χρησιμοποιήσουν το BOX, ο χρήστης συγκεντρώνει πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε προσφορές, MB και δωροεπιταγές. Κάθε φορά που ανοίγει την εφαρμογή, ο καταναλωτής βλέπει πόσους πόντους έχει συγκεντρώσει.

• Taste Profile: Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το «γευστικό» του προφίλ, με βάση τις προτιμήσεις σε κουζίνες και γεύσεις (π.χ. καυτερά, vegeterian). Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτει τα καταστήματα που έχουν φαγητά και ροφήματα που πραγματικά ταιριάζουν στις γεύσεις του.

• Προγραμματισμένη ώρα παράδοσης: ο χρήστης του BOX μπορεί να επιλέξει την ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας του.

• Κριτική πιάτου/καταστήματος: Εκτός από την αξιολόγηση ενός καταστήματος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κριτική για συγκεκριμένα πιάτα, αλλά και να προτείνουν πιάτα και καταστήματα μόνο για τους φίλους τους.

Οι πελάτες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα πανελλαδικά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά στον διανομέα, είτε με χρήση κάρτας (πιστωτικής/χρεωστικής) στο site & το app κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i