Paycento, Ένα online σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί το Facebook και το Twitter

Οι δικτυακές πωλήσεις των εφημερίδων, των καλλιτεχνών και άλλων ψηφιακών προϊόντων περιεχομένου μπορούν να μπουν στο σύστημα Paycento που έχει αναπτύξει μία βελγική εταιρεία και φιλοδοξεί να το συνδέσει με διάφορα κοινωνικά δίκτυα για διευκόλυνση του χρήστη στις online πληρωμές. Όλοι θα μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο για ένα μουσικό κομμάτι για παράδειγμα με ένα κλικ, όπως κάνουν like στο Facebook.

Με το που κάνει κάποιος log in στο Facebook, το Twitter και το LinkedIn αποκτά τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία για μικροσυναλλαγές online χωρίς να απαιτείται η χρήση της πιστωτικής του κάρτας και όλων των κινδύνων που συνεπάγεται αυτή. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας λογαριασμός στο Paycento, o οποίος θα είναι συνδεδεμένος με όλα τα social media.

Ήδη μία μεγάλη εκδοτική εταιρεία στην Ευρώπη τεστάρει την τεχνολογία με σκοπό να είναι αυτή εμπορικά διαθέσιμη σε όλους τους Ευρωπαίους καταναλωτές, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι.

, Paycento, Ένα online σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί το Facebook και το Twitter

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.