Το Picodi είναι η νέα ιστοσελίδα που προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις και κουπόνια για online αγορές!

Οι αγορές μέσω internet συμφέρουν για πολλούς λόγους. Στην εποχή κρίσης που ζούμε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εξοικονομείς χρόνο και χρήμα. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Picodi.com/gr η νέα ιστοσελίδα με προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς που κάνει τις online αγορές πιο εύκολες και βολικές.

Picodi, Το Picodi είναι η νέα ιστοσελίδα που προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις και κουπόνια για online αγορές!

Στο Picodi μπορείς να αγοράζεις ρούχα, παπούτσια, προϊόντα τεχνολογίας, βιβλία, προϊόντα ομορφιάς, είδη για το σπίτι, να παραγγέλνεις φαγητό, να βρίσκεις ταξί, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και πολλά ακόμα χρησιμοποιώντας το λάπτοπ, το τάμπλετ ή το κινητό σου. Με τις προσφορές και τους εκπτωτικούς κωδικούς που θα βρεις στο Picodi μπορείς να κερδίσεις έκπτωση έως και 80%!

Picodi, Το Picodi είναι η νέα ιστοσελίδα που προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις και κουπόνια για online αγορές!

Στην κεντρική σελίδα θα βρεις τις μεγαλύτερες προσφορές από τα πιο δημοφιλή καταστήματα. Πληκτρολογώντας το όνομα του καταστήματος της επιλογής σου εμφανίζονται στην οθόνη σου οι καλύτερες προσφορές και εκπτωτικοί κωδικοί. Για να χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό, κάνεις αντιγραφή του κωδικού και στην συνέχεια επικόλληση στην φόρμα παραγγελίας στο κατάστημα της επιλογής σου.

Στο Picodi θα βρεις προϊόντα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να έχεις την δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές και να κάνεις τις καλύτερες αγορές. Κορυφαία καταστήματα όπως MyShoe, Asos, E-shop, Buldoza, Praktiker, Amazon, Kalogirou, Yoox, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, ιστοσελίδες για παραγγελία φαγητού και πολλά ακόμα βρίσκονται συγκεντρωμένα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στον επισκέπτη. Στο Picodi μπορείς να βρεις τις μεγαλύτερες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που σου εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Έτσι, θα κάνεις πολύ οικονομικές αγορές σε εκατοντάδες προϊόντα με δωρεάν αποστολή της παραγγελίας σου σε επιλεγμένα είδη αλλά και δωρεάν επιστροφή.

Picodi, Το Picodi είναι η νέα ιστοσελίδα που προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις και κουπόνια για online αγορές!

Η εγγραφή στο Picodi.com/gr είναι δεν είναι υποχρεωτική. Είναι όμως εντελώς δωρεάν και με την εγγραφή σου μπορείς να ενημερώνεσαι τακτικά μέσω email για τις καλύτερες προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς μόλις κυκλοφορήσουν, ώστε να κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές στην κατάλληλη στιγμή. Δοκίμασε το Picodi και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.