Πως να διαγράψετε ένα post στο BeReal;

BeReal, Πως να διαγράψετε ένα post στο BeReal;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το BeReal έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα, στον χώρο των social media, καθώς θεωρείται το πιο “αληθινό”.

Η εφαρμογή παρέχει ένα τυχαίο παράθυρο δύο λεπτών κάθε μέρα για να δημοσιεύσετε μία φωτογραφία, πιέζοντας για αυθεντικότητα και αυθορμητισμό, σε αντίθεση με τις επιμελημένες εικόνες του Instagram. Μερικές φορές, αυτή η selfie που τραβήχτηκε ακριβώς τη στιγμή που φτάνει η ειδοποίηση δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να δει η λίστα των φίλων σας.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα BeReal

Πώς να διαγράψετε ένα BeReal στο iOS

Αρχικά, βρείτε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της ανάρτησής σας. Από εκεί, κάντε ξανά κλικ στο “options” στην κάτω δεξιά πλευρά, που υποδεικνύεται από το κίτρινο βέλος παρακάτω.

Τέλος, πατήστε «Διαγραφή του BeReal μου».

BeReal, Πως να διαγράψετε ένα post στο BeReal;

Πώς να διαγράψετε ένα BeReal στο Android

Ομοίως, για Android, ανοίξτε το μενού κουκκίδων στην επάνω δεξιά γωνία του BeReal. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε “Διαγραφή του BeReal μου”.

Τόσο στο iPhone όσο και στο Android, μπορείτε να διαγράψετε το BeReal μόνο μία φορά την ημέρα, γι’ αυτό επιλέξτε να το κάνετε προσεκτικά. Η εφαρμογή θα σας ρωτήσει επίσης γιατί επιλέγετε να διαγράψετε την ανάρτησή σας, εμφανίζοντας μια γρήγορη έρευνα και μερικές επιλογές για να υποδείξετε το σκεπτικό σας.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.