Πώς να ενεργοποιήσετε νέο σχεδιασμό του Facebook και το dark mode σε υπολογιστή

, Πώς να ενεργοποιήσετε νέο σχεδιασμό του Facebook και το dark mode σε υπολογιστή

Θα έχετε παρατηρήσει ότι το Facebook έχει ξεκινήσει να αλλάζει εμφάνιση εδώ και κάποιους μήνες και είμαστε σίγουροι ότι φίλοι σας έχουν ήδη λάβει την επιλογή για να βάλουν dark mode ή να γευτούν το νέο design. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα όλες οι αλλαγές ξεκίνησαν να διατίθενται σταδιακά και κάποιοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αλλαγές, κάποιοι άλλοι όχι.

Τώρα μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε τη νέα εμφάνιση του Facebook και ναι, να ενεργοποιήσετε το πολυσυζητημένο dark mode (σε desktop)! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας και να πατήσετε στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και θα δείτε την επιλογή “Μετάβαση στο νέο Facebook”.

Αν δεν προσαρμόζεστε έυκολα στις αλλαγές μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό design με τον ίδιο τρόπο, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε “Μετάβαση στο κλασικό Facebook”.

Προς το παρόν, ο νέος σχεδιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, επομένως μπορείτε να επιστρέψετε όποτε θέλετε στο παλιό – γνώριμο design. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε και αν το Facebook θα το κάνει στάνταρ για όλους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Εμένα παρ’ όλα αυτά δεν εμφανίστηκε ποτέ αυτή η ένδειξη! Δεν αναφέρομαι μόνο στο dark mode αλλά και στο νέο σχεδιασμό! Galaxy s8

forneverarrow

Κώστα έχουμε κανένα roadmap για τυχόν dark mode στο Facebook για android/iOS?

Paul

Σε εμένα Κόστα με chrome δεν υπάρχει

George

Δεν υπάρχει για όλους, είναι beta ακόμα

George

Δεν είναι καθόλου καλό το νέο design, μόνο μια συνομιλία μπορείς να έχεις ενεργή όση και αν είναι η ανάλυση της οθόνης σου.. Επίσης αν έχει μεγάλη οθόνη τα γράμματα είναι τεράστια και τα εικονίδια…
Χάλι, θα φάει κράξιμο και θα το φτιάξει..

I am

Στο μέλλον θα αποδειχθεί. Όταν άλλαξε το λογότυπο του το ινστα ήρθε η καταστροφή στα media. Μετά από λίγο έπεσε το 1 δις. Γενικά όταν έχουμε συνηθίσει κάτι δύσκολα βλέπουμε με καλό μάτι την αλλαγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελε όντως αλλαγή.

George

Προφανώς και θέλει αλλαγή και είμαι άνθρωπος που του αρέσει, αλλά είναι χάλια η συγκεκριμένη, εγώ θέλω να έχω πολλές επαφές ανοιχτές ταυτόχρονα…
Θα μου σπάει τα νεύρα αλλιώς, μιλάω με πολλά άτομα

kostas

εμενα μου αρεσε το dark mode στο pc. ποιο ξεκουραστο στα ματια,το μονο που με χαλασε ειναι οτι υπαρχει μια συνομιλια ανοιχτη

Giannis

οπότε ήρθε η ώρα να δούμε και το αγαπημένο μας techblog σε σκούρα έκδοση;
κάτι σε μαύρο-γκρι, σκούρο γκρι ίσως όπως το κάτω μέρος της σελίδας;

JMonsterPro

Κωστή δεν με αφήνει να το κάνω και όχι μόνο αυτό αλλά και δεν μου το εμφανίζει κάν;;;;

SUPS 👨‍⚖️

Δεν ειναι διαθεσιμη η αλλαγη σε ολους ακομα.Θα περιμενετε.

politis

σε w8 και με firefox κανονικα καταπληκτικη η νεα εμφανιση θελει λιγο ψαξιμο απ ολους βεβαια…

giorgos

δεν μου το εμφανίζει κάν

αμαλια

εμενα εχει περασει στην νεα εκδοση και ειμαιαπο υπολογιστη
αυτη η επιλογη που λες νεο και παλαιο μονο εσυ την ειδες ψαχνω και δεν μπορω να το βρω πες που το ειδες

SUPS 👨‍⚖️

Αυτη τη στιγμη δεν προσφερεται σε κανεναν η δυνατοτητα να γυρισεις στη παλια εκδοση.Αυτο γινοταν σε μερικους χρηστες πριν 3 μηνες οταν ακομα δοκιμαζοταν το νεο ui.

Gigi

Εμένα δε μου εμφανίζει καν την επιλογή να μεταβώ στο νέο fb. Γιατί?

Εβελίνα

Καλησπέρα, εγώ άλλαξα το facebook page μου πίσω στην κλασική εμφάνιση για να αλλάξω μια ρύθμιση στο page template (καθώς δεν την έβρισκα στο καινούριο interface), και τώρα θέλω να ξαναβάλω την κανούρια εμφάνιση στο page μου, και δεν βρίσκω πως το κάνω. Να σημειώσω ότι το προφίλ μου, που είναι συνδεδεμένο με το page μου, είναι στο καινούριο insterface. Τι μπέρδεμα είναι αυτό??? δεν βρίσκω άκρη!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.