Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ της WIND στο Βόλο

Wind, Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ της WIND στο Βόλο

Εδώ και κάποιες ώρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα επικοινωνίας σε σημαντικό αριθμό συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας της WIND στο Βόλο. Το πρόβλημα προκλήθηκε από πολλαπλό κόψιμο στο δίκτυο οπτικής ίνας, κατά την διενέργεια τεχνικών εργασιών που υλοποιούσαν τρίτοι.

Σε επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει ότι εργάζεται εντατικά για την γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί προβλήματα με διακοπές στο Ίντερνετ αντιμετώπισαν πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα με τη Nova. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τα δυο προβλήματα σχετίζονται.

Αν είστε συνδρομητής WIND πείτε μας στα σχόλια σε περιοχή βρίσκεστε και αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με διακοπές και από πότε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άκης

Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της WIND, στην νότια Ηλεία. Από τις 1:00 σήμερα το ξημέρωμα (12-12-2020) δεν υπάρχει internet. Το πρωί γύρω στις 11:00 τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς δε λειτουργούσε ούτε το σταθερό εκτός από το internet για 2 ώρες. Έκτοτε, μια έρχεται μια κόβεται το δίκτυο. Η ταχύτητα ίντερνετ είναι το πολύ στα 2-3 Mbps όταν υπό κανονικές συνθήκες έχω ταχύτητα 13-14Mbps…
Τελευταία διακοπή ήταν πριν μισή ώρα (περίπου στις 18:00) η ταχύτητα σταθερά στο 2-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.