Ψηφιακή Μέριμνα: Τεράστιο το ενδιαφέρον για το voucher των 200 ευρώ

, Ψηφιακή Μέριμνα: Τεράστιο το ενδιαφέρον για το voucher των 200 ευρώ

Τεράστιο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή για το πολυπόθυτο voucher των 200 ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών laptop, tablet η desktop PC. Η ιστοσελίδα του προγράμματος δυσλειτουργεί από το πρωί με το πρόβλημα να έχει ενταθεί από τις 12:00 όπου και ξεκίνησε η πλατφόρμα να δέχεται τις αιτήσεις και μέχρι αυτή την ώρα.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι και αυτή τη στιγμή. Εμείς πάντως όσες προσπάθειες και αν έχουμε κάνει, δεν τα έχουμε καταφέρει και η πλατφόρμα μας βγάζει error. Οπλιστείτε με υπομονή και προσπαθήστε αργότερα αν δεν μπορέσει να συνδεθείτε έως τώρα.

Η διαδικασία για το voucher των 200 ευρώ

Για να αποκτήσετε όμως το voucher υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε, ξεκινώντας από το ότι θα πρέπει να μεταβούμε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβούμε στην περιοχή ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ και να πατήσουμε στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ έτσι ώστε να διαπιστώσουμε το αν είμαστε δικαιούχοι του voucher των 200 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη σελίδα οι οδηγίες που δίνονται για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης αίτησης είναι πολλές, αναλυτικές και κατανοητές, κάνοντας τη διαδικασία μια απλή υπόθεση, αφού έχοντας διαβάσει το τι ακριβώς ζητείται, μπορούμε να πατήσουμε στο κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται να είναι:
  • Κριτήριο 1: Οικογένειες με εξαρτώμενα παιδία ή παιδιά υπό επιτροπεία
  • Κριτήριο 2: Ισοδύναμο Οικογενειακό Εισόδημα έως 6.000€
  • Κριτήριο 3: Κάποιο/κάποια από τα εξαρτώμενα παιδιά (ή παιδιά υπό επιτροπεία) ηλικίας από 4ων έως 24ων ετών να φοιτούν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά, αλλά έτσι κι αλλιώς και να βγάλει κάποιος το voucher θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει από 12/4 και μετά.
Το θέμα είναι όμως οτι δε μπορείς να διαλέξεις οτι θες από tablet, laptop κλπ. Κάθε κατάστημα βάζει συγκεκριμένα μοντέλα, για παράδειγμα το Πλαίσιο έχει καμια εικοσαριά μόνο λάπτοπ και από ένα μοντέλο των 349 ευρώ, ανεβαίνει κατευθείαν στα 800 και ο Γερμανός σου βάζει στην τιμή θες δε θες και 10 ευρώ έξτρα για ένα antivirus, είτε για tablet, είτε για laptop, ελεεινό.
Με απλά λόγια καλύτερα να έπαιρνε κάποιος κανα καλό μηχάνημα όταν παίζαν προσφορές, παρά να δώσει τσάμπα τα 200 ευρώ.
Εκτό και αν δε βάλουν κανα μηχάνημα της προκοπής, προβλέπω να γεμίζουμε Samsung και Lenovo tablet των 200 ευρώ!!!

Last edited 3 years πριν by Nickolas
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΪΝΗΣ

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Μια από τα ίδια με το exoikonomisi είναι.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Ιωάννα

Μπήκα στις 5το πρωί μου άνοιξε κανονικά…αλλά τι έκπληξη δεν βρίσκει τα μητρώα των παιδιών…οπότε δεν μπορώ να κάνω αίτηση!!!όχι που μετά από τόσους μήνες κοροϊδίας δεν θα είχαμε πρόβλημα!

Dimi..

Εμένα δεχοταν μόνο το ενα απο τα 2 παιδιά… Κ το έκανα μόνο για το ένα.. Αλλά δοκίμασε ότι σου δίνει για επιλογές στην τάξη… Πχ εμένα το νηπιαγωγείο το δέχτηκε σαν νήπια προνηπια

Vasia

Το ίδιο κι εγώ, δεν μπορώ να κάνω αίτηση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Θωμας

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου βγάζει εσωτερικό προβλήμα και δεν με αφήνει να προχωρήσει η αίτηση?

Λαμπρινή

Εμένα μπορεί να μ πει κάποιος γιατί μ βγάζει απορρίφθηκε ενώ είμαι δικαιούχος…!είμαι χωρισμένη άνεργη μητέρα με 2 παιδιά και τ είσοδημα μ πάρα πολύ χαμηλό και μ λέει απορρίφθηκε…!

Nickolas

Πολύ περίεργο. Κανονικά αν παίρνεις και το επίδομα παιδιών θα έπρεπε να σου βγάλει και για τα δύο παιδιά. Ρώτα καλύτερα κάνα λογιστή μήπως γνωρίζει.

Ευαγγελία Καλαιτζακη

Δεν είναι μόνο η πλατφόρμα αλλα χιλιάδες λάθη

Vasia

ΕΛΕΟΣ!Προσπαθώ από το πρωί και δεν βρίσκει κανενα μητρώο από τα δύο μου παιδιά. Δουλεύουν τον κόσμο. Πόση κοροϊδία πια.

Τατιάνα Δ

Ακόμα μια ερώτηση…..μετά από.πολλες προσπάθειες κατάφερα και προχώρησα την αίτηση….έβαλα τα δύο κορίτσια μου…όπου σε πρώτη φάση τα δέχτηκε κανονικά και έβγαλε με πράσινα γράμματα οκ για δύο τέκνα…έκανα υποβολή …όλα οκ…μήνυμα οκ…και πατώντας υποβολη μου αναγνώρισε μόνο την μικρή κόρη β Γυμνασίου και όχι την μεγάλη κόρη γ λυκείου…και από κάτω είχε η να δεχτώ το ένα voucher (αν το κάνω όμως δεν παίζει μετά επανεξέταση) η να ζητήσω επανεξέταση όπου και αυτό έκανα φυσικά στέλνοντας ένα τυχαίο έλεγχο του παιδιού από το λύκειο ….ξέρει κανείς αν ποτέ θα πάρω απάντηση η τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις???(που άκουσα ότι είναι αρκετές by the way….ελλαδισταν)

Νίκος

Προχωρούσα κανονικά και κάποια στιγμή μου έστειλε κωδικό για επιβεβαίωση κινητού τηλεφώνου. Καθυστέρησε το sms και πάτησα για να μου έρθει νέος κωδικός…αλλά αντί για κωδικό με γύρισε όμως στο σημείο που ζητά ΑΜΚΑ και προχωρώντας μου εμφανίζει το τηλέφωνο που είχα βάλει και δεν με αφήνει να συνεχίσω γιατί λέει ότι το τηλ. αυτό εχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη αίτηση (σε αυτή που είχα ξεκινήσει και αποθηκεύσει). Θεωρεί μάλλον ότι πάω να κάνω νέα. Αλλά εγώ θέλω να δω αυτή που έχω αποθηκεύσει για να την επεξεργαστώ εκ νέου και να πιστοποιήσω το κινητό τηλεφωνο.
Δεν μπορώ όμως να την δω.
Ξέρεις κάποιος πως γίνεται να δω την αποθηκευμένη αίτηση;

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

Νίκος

Εγώ τους έστειλα μνμ μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Δεν απάντησαν, αλλά ίσως να το κοίταξαν γιατί 2 ημέρες μετά μπήκα κανονικά και και ολοκλήρωσα την αίτηση.
Δοκιμάστε ξανά, αν συνεχίζει στείλτε μνμ. Υπομονή!

ΛΔ

Εμένα απορρίπτει το ένα από τα τρία παιδιά που είναι δίδυμα και μου έχει βγει τηλέφωνο άσχετο με το δικό μου και δεν μπορώ να το αλλάξω

Dimitris

κανείς δεν θα το πάρει είναι πολύ χαμηλή η εισοδηματική κατηγορία

Sotos

Για τα παιδιά που φοιτούν σε ανώτατες στρατιωτικές σχολές δεν δικαιούνται το vouger????
Αφού το ΟΠΕΚΑ τους αναγνωρίζει σαν φοιτητές και συμβάλει στο επίδομα.
Ξέρει κάποιος κάτι??

Παναγιδου Ελενη

Εμενα δεχτηκε τα δυο απο τα τεσσερα παιδια μου που δικαιουνται το voucher.Τα αλλα δυο για το συστημα δεν εχουν ονομα αφου φαινονται ως αρρεν και θηλυ…
(ακαρδη μανα αβαφτιστα τα εχω τα παιδια) Επικοινωνησα και με το σχολειο, ελεγξαμε τα στοιχεια ,ολα ειναι σωστα στο συστημα. Ξερει κανεις τι γινεται τωρα? Δεν εχω προχωρησει την αιτηση …

Ιωάννης

και γω έχω το ίδιο θέμα.

Konstantinos Tamiolakis

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πήγα σήμερα στο ΚΕΠ για να δηλώσω την αλλαγή του ονόματος , το έκανα αλλά πάλι δεν γράφει το όνομα του παιδιού. Λέει αρρεν πάλι. Οποίος βρει άκρη ας γράψει κάτι εδώ.

Φώτης

Έκανα την αίτηση και όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε. Με πολύ υπομονή και πολύ περίμενε, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, τελικά τα κατάφερα. Στον αριθμό μαθητή μην γίνει λάθος. Για τα σχολεία ξεκινάμε να γράφουμε τα στοιχεία αλλά το κόλπο είναι να διαλέξεις από αυτά που θα βγάλει το παράθυρο. Το ίδιο και για την τάξη που πάνε τα παιδιά. Δεν τα γράφουμε, τα διαλέγουμε. Μετά το κουμπί ”αποθήκευση στοιχείων και έλεγχος φοίτησης”. Αν από κάτω σας κοκκινήσει και δεν βλέπει τα παιδιά (πχ. 0/3 παιδιά), παραμένουμε στην σελίδα, ότι και να γίνει και πατάμε ανά περιόδους το παραπάνω κουμπί. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα πρασινίσει για το ένα παιδί και στο επόμενο πάτημα θα πρασινίσει για όλα. Μετά υποβολή, μήνυμα στο κινητό και μετά οριστική υποβολή. Και η επιταγή είναι δική σας, μετά από δύο μέρες θα ξαναμπείτε εδώ για να πάρετε τα νούμερα και οι αγορές των προϊόντων ξεκινούν μετά τις 12 Απριλίου.

Γιάννης Δελής

επειδη νου βγάζει μήνυμα πως “δε βράθηκε μαθητής με βάση τα στοιχεία” , τα οποία πήρα από το σχολείο του παιδιού (Λύκειο Γ τάξη) , γνωρίζετε αν υπάρχει άλλη οδός ?

Μαρια

Έκανα λάθος και ενώ έβαλα το ένα παιδί από τα 3 πάτησα αποθήκευση με σκοπό να αποθήκευσει το μητρώο του και να συνεχίσω στα επόμενα. Το αποτέλεσμα είναι να μου δεχτεί το ένα παιδί.

Σέβη

Εγώ εβαλα δυο παιδιά όλα καλα όλα τέλεια. Μου ήρθε ο ένας κωδικός στο sms αλλά στην πλατφόρμα δείχνει και τους δυο κωδικούς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ??

Καρασαριδου Μαρία

Τα voucher είπαν ότι θα τα δώσουν μέχρι 16/4….εμένα δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα??? γιατί???ενώ μου έβγαλε ότι εγκρίνεται.

Μαριαλενα Φλωράκη

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Ειπαν οτι θα το στειλουν μεχρι 16/4 και δεν μου εχει ερθει τιποτα. Εχω συνδεθει ξανα ποσες φορες και μου λεει τρεχουσα κατασταση υπο εκδοση/ επικειται η αποστολη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.