Κλείνει το ricardo.gr

Ο Όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellas και διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από websites ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο, αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση μερικών από τις δραστηριότητες του. Ως αποτέλεσμα της νέας αυτής στρατηγικής, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του site δημοπρασιών ricardo.gr, με ισχύ από την 5η Μαΐου 2014.

Άρα, η παύση λειτουργίας της πλατφόρμας του Ricardo.gr έχει οριστεί για τις 05/05/2014 και ώρα 12.00 πμ.

Ricardo.gr

• Οι τελευταίες προσφορές θα αναρτηθούν έως την 25η Απριλίου 2014 και θα λήξουν υποχρεωτικά το αργότερο 10 ημέρες μετά (ήτοι το αργότερο έως την 5η Μαΐου 2014),
• Από την 25η Απριλίου 2014 δεν θα μπορούν να καταχωρηθούν νέες προσφορές προς πώληση ή να ενεργοποιηθούν εκ νέου οι ήδη καταχωρημένες προσφορές,
• Από την 25η Απριλίου 2014 δεν θα πραγματοποιούνται νέες εγγραφές μελών, ούτε ως αγοραστές αλλά και ούτε ως πωλητές στο Ricardo.gr,
• Από την 25η Απριλίου 2014 μηδενίζονται τα πιστωτικά όρια των μελών,
• Οι οφειλές σας προς την Ricardo θα πρέπει να εξοφληθούν το αργότερο εντός 2 μηνών από την ημερομηνία λήψης του ενημερωτικού χρωστικού σημειώματος στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα,
• Θα έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας (My Ricardo) μέχρι την 9η Ιουλίου 2014 για την ολοκλήρωση εκκρεμών συναλλαγών, εξόφληση οφειλών και αιτήματα ακύρωσης μη ολοκληρωθέντων πωλήσεων,
• Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα είναι στη διάθεσή σας για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2014 για διευθέτηση οποιωνδήποτε εκκρεμοτήτων ή για ερωτήσεις,
• Σε κάθε περίπτωση και μετά από τις ανωτέρω ημερομηνίες θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μέσω email για οποιοδήποτε θέμα ανακύψει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thetruth

Ήρθε η ανάπτυξη τελικά. Κρίμα για τους υπαλλήλους.

Αλέξανδρος

Κρίμα, πήρα αρκετά πράγματα από εκεί.
Το βρίσκω πολύ περίεργο γιατί αν δεν κάνω λάθος σε κάθε συναλλαγή το Ricardo είχε 5% από το ποσό και μέχρι και τώρα έχει γίνει αρκετά δημοφιλές.

Matt

Στον κουβά ό,τι feedback είχα! Τέλεια…

Aggelos

Το χρησιμοποιω εδω και 3-4 μηνες περιπου… πολυ καλα εκανα τη δουλεια μου … Οντως κρίμα για το feedback ….

nikos

Μεγάλη απάτη το ricardo, υπάρχουν και άλλα site μια χαρά τα οποία είναι δωρεάν για τον πωλητή και βγάζουν λεφτά απο τις διαφημίσεις π.χ. χρυσή ευκαιρία, emarket κ.λ.π. και όχι αυτό το νταβατζιλίκι με το 5%.
Απλά δεν προχώρησε γιατί όλοι προτιμούνε το δωρεάν, ενώ όσοι την πατάγανε και πλήρωναν δεν ξαναπούλαγαν (στις περισσότερες περιπτώσεις).
Όπότε για να τσουλίσει αυτό το πράγμα ήθελε συνέχεια τηλεοπτικές διαφημίσεις για καινούριους πελάτες εξανεμίζοντας τα τυχών κέρδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Social Media

Έρευνα: Πόσο κολλημένοι στα social media είναι οι Έλληνες;

Η πανελλήνια Έρευνα Focus on Tech Life της Focus Bari δείχνει την αύξηση της ψηφιακής ενασχόλησης των Ελλήνων κατά 92% σε ηλικίες μεταξύ 16-74 χρονών.

Internet Tech Podcast

Tech Podcast: Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας S01E24 – 25/02/2021

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για security updates στα smartphone, πλατφόρμα Web OS, Huawei Mate X2, Apple, νέα παρτίδα PlayStation 5 Digital στην Ελλάδα, ελικόπτερο Ingenuity και Bitcoin.

Internet 5G

Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

Μία πρόσφατη έρευνα της Prolifics Testing πιστοποιεί ότι στις ΗΠΑ βλέπουν με αρκετό σκεπτικισμό την επέκταση του 5G.

Internet Hackers

Οι τεχνολογικοί κολοσσοί βλέπουν ρωσική ανάμιξη στις επιθέσεις hacking

Οι επιθέσεις hacking των τελευταίων εβδομάδων δείχνουν σοβαρά σημάδια ρωσικής ανάμιξης σύμφωνα με τους ισχυρούς της τεχνολογίας.