Robocop, Ο hyper μπάτσος επιστρέφει γεμάτος 80ίλα!

Εάν είσαι στην τρίτη δεκαετία της ζωής σου, θα χαμογελάσεις με το που θα διαβάσεις τον τίτλο αυτού του post, αφού τώρα θα μπορέσεις να φορέσεις το κολλητό, πέτσινο παντελόνι σου, θα σηκώσεις τα μανίκια του μπουφάν σου, θα φορέσεις τα μαύρα Wayfarer σου και θα αφήσεις το μαλλί, φουντωμένο, χωρίς ζελέ, για να πας να δεις τη νέα ταινία της σειράς Robocop.

Ναι, δεν αστειευόμαστε, τα 80s επιστρέφουν, το Robocop θα γίνει και πάλι ταινία το 2013 με τους Gary Oldman και Samuel Jackson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η φάση είναι ότι η ρετρό ταινία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους marketing με viral videos, που προετοιμάζουν για την ταινία που θα βγει προσεχώς στους κινηματογράφους, το πρώτο από τα οποία μπορείς να δεις παρακάτω.

Και το original trailer από την πρώτη ταινία του 1987.

, Robocop, Ο hyper μπάτσος επιστρέφει γεμάτος 80ίλα!

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μ

Πώ πω! πόσα χρόνια έχω να το δώ, ταινία με πολλές ανατινάξεις και “φυσικά” εξωτερικά πλάνα 80 γαρ, άντε να δούμε και το καινούργιο!

antonis

συγκινιση.. απλα!! τι να λεμε.. ανυπομωνω!!!

alex-papa-s-merfy

Θέλω την OCP και όχι την omnicorp goddamnit.

tainia

ανυπομονώ!!! 🙂

MpRoU

Τρέλλα ο ρομπομπατσος!

Κωνσταντίνος

“We got the future under control” δε μου πολύ αρέσει το σλόγκαν…

spiridon

καιμακαμη, η ελευθερια του λογου εχει και ενα οριο.
η λεξη μπατσος αποτελει υβριστικο ορο και εχει αρνητικη χροια.
επαναδιατυπωσε, λοιπον, τον τιτλο για να αποκατασταθει η ταξη..

Κώστας Βλαχάκης

Μην το παρεξηγείς. Δεν το θέτει με την αρνητική χροιά. Το σκέφτηκα και εγώ πριν δημοσιευτεί αλλά δεν πιστεύω ότι θα ενοχλήσει κανέναν ακόμα και τον φίλο μου τον διπλανό τον αστυνομικό.

Δημήτρης

Μεχρι και ο robocop μαυρος….
Αρεεεε χρυση αυγη που σας χρειαζεται….
Απλα αστειευομαι για να μην παρεξηγηθω κιολας..

Geo

Θα φοράει Exynos Cup core αυτή τη φορά;;; χαχαχα
Φοβάμαι θα φάει μήνυση από την Apple… καταπατάει πολλές πατέντες!!! 😛

Eaglos

Άλλη μια ανούσια και τραγική επαναφορά μιας cult ταινίας.
Δυστυχώς προβλέπεται βιασμός στα επίπεδα του Total Recall.

Κρίμα…

Panos7GR

Συγγνώμη “cop” δεν σημαίνει εις την αμερικανικήν (πωωω πως το είπα πάλι! :P), μπάτσος;; Κι το αναφέρω αυτό για το σχόλιο #7. Άρα το “Robocop” σημαίνει ο μπάτσος-ρομπότ. Οπότε ποιός ο λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας νευριαζοντας με τον σχολιασμό του συντάκτη από την στιγμή που το ίδιο το όνομά του είναι έτσι. Αν και πιστεύω υβριστικές λέξεις δεν υπάρχουν, ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις λέξεις τις κάνουν να μοιάζουν υβριστικές και στον τίτλο δεν το είπε κακό σκοπό, νομίζω. Τέλος πάντων συγγνώμη για το off topic, απλά είδα το παραπάνω σχόλιο και είπα να πω την άποψή μου.

Όσων αφορά την ταινία θα ήθελα πολύ να την δω. Μου κίνησε την περιέργεια… Θα αγγίξει τα στάνταρντ της αυθεντικής ή θα πάμε για βιασμό, όπως λέει ο Eaglos;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.