Samsung POS: Μετατρέπει τα smartphones σε POS συσκευές

Samsung POS, Samsung POS: Μετατρέπει τα smartphones σε POS συσκευές

Το 2015, η Samsung κυκλοφόρησε τη digital wallet εφαρμογή Samsung Pay. Από τότε η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς το app και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Τώρα, η Samsung δήλωσε ότι θα δημιουργήσει ένα mobile point of sale market (mPOS) μέσω του νέου συστήματος “Samsung Point of Sale” ή Samsung POS.

Όσοι καταστηματάρχες ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το Samsung POS για να δέχονται πληρωμές μέσω κινητού θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Samsung Pay Touch.

Με την εγκατάσταση του app και την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σύστημα, οι καταστηματάρχες θα μπορούν να δέχονται πληρωμές μέσω του Samsung smartphone τους, αρκεί να υποστηρίζει NFC.

Στην ουσία, η νέα υπηρεσία της Samsung μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε POS συσκευές, οι οποίες μπορούν να δεχθούν πληρωμές από κάρτες τραπεζών με δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών, και τα apps Samsung Pay, Apple Pay και Google Pay.

Οι δοκιμές του Samsung POS έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Η υπηρεσία συνεργάζεται με κάρτες Mastercard και Visa, και χρησιμοποιεί την ασφάλεια του Samsung Knox.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη παγκοσμίως. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για πρόγραμμα σταδιακής διάθεσης, διότι προς το παρόν δεν μπορούμε να την εγκαταστήσουμε ούτε με ελληνική IP, αλλά ούτε και με αμερικάνικη, με τη χρήση VPN.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.