Πώς θα είναι το μέλλον αν πιστέψουμε όλα όσα βλέπουμε στις ταινίες

Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι πηγή έμπνευσης και προβληματισμού για το πώς θα είναι το μέλλον μας. Αυτό πιστεύουν και τα παιδιά του Eclectic Method που πήραν κομμάτια από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, μαζί με μουσική και τα έβαλαν σε ένα βίντεο με καταιγισμό εικόνων.

Από τις μεγαλουπόλεις του Blade Runner, τις γεμάτες με τεχνητή νοημοσύνη μέχρι την διαρκή παρακολούθηση του σήμερα σε κάθε γωνιά με τις κάμερες υπάρχει απόσταση, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε κάποια στιγμή στο κοντινό ή πιο μακρινό μέλλον. Δείτε το βίντεο για να έχετε μια πιθανή εικόνα του μέλλοντος.

Εσείς πώς το φαντάζεστε το μέλλον μας; Γράψτε μας ένα σχόλιο.

, Πώς θα είναι το μέλλον αν πιστέψουμε όλα όσα βλέπουμε στις ταινίες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Δεν σας λέω πως φαντάζομαι το μέλλον γιατί θα μου ξαναρχίσουν τα κρύα ντους…

Μιχαλης

Μπορω να σας πω εγω πως θα ειναι. ΩΧ! οχι ερχονται οι φυλακες…..βοηθεια….οχι αλλο ηλεκτροσοκ………

Αλέξης

@Μιχάλης Συνάδελφος?

Λοιπόν, πριν από 10 χρόνια είχα πει σε ένα φίλο ότι στο μέλλον θα ανακαλύψω τη χρονομηχανή και ότι στις 9 Οκτωβρίου 2012 θα επιστρέψω για να ποστάρω σε ένα blog που θα λέγεται techblog.

Οπότε το μέλλον ήταν εδώ πριν από 10 χρόνια και 10 χρόνια μετά είναι ήδη παρελθόν…

Τα λέμε σε 10 χρόνια που θα ποστάρω ξανά όταν αναβαθμίσω τη χρονομηχανή μου με το νέο Android Shish Kebab…

Demis

με αυτά που βλέπω γύρο μας και με αυτά που σχεδιάζουν για μας……. κοινωνία όπως την ξέρουμε δεν θα υπάρχει…… θα είναι one rule them all και “σκλάβοι” η οποίοι το μόνο δικαίωμα που θα έχουν να γεννιούνται να δουλεύουν και να πεθαίνουν

nicklampra

Xmmm…se 10 xronia apo twra,o kosmos akoma tha prospathei na upoulwsei tis plhges tou apo thn sfodrothta tou 3′ pagosmiou polemou.alla meta apo auto h texnogikh anaptuxh tha ektinax8ei sta upsh.eimaste sto para pente.exoume akoma.

Yiannis H.

NWO(New World Order) erxetai sta sigoura..as proetimastoume

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.