Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

Skype, Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

Το Skype αποτελούσε πάντα μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων, τόσο φωνής όσο και βίντεο. Η Microsoft ανακοίνωσε εχθές πολλές αλλαγές και προσθήκες για τα προϊόντα της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάποια στατιστικά δεδομένα.

Τεράστια άνοδο στα online προϊόντα

H Microsoft δήλωσε ότι η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων που διαθέτει, η Teams, καθώς και οι υπηρεσίες του Xbox είδαν αύξηση της τάξεως του 775%. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Microsoft, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων/βιντεοκλήσεων έχει πλέον 40 εκατομμύρια ημερήσιους χρήστες, με βάση τα στοιχεία που κατέγραψε η εταιρεία τον τελευταίο μήνα. Όπως τονίζει η ίδια, αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε αύξηση της τάξεως του 70% μέσα σε έναν μήνα.

Επιπλέον, η Microsoft ανέφερε ότι πλέον οι χρήστες του Skype αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο σε κλήσεις μέσω της εφαρμογής, σε σύγκριση με αντίστοιχες περιόδους.

Τα υπόλοιπα apps

Όσον αφορά άλλα δημοφιλή apps, η Microsoft δήλωσε ότι οι ημερήσιοι χρήστες του Teams αυξήθηκαν από τα 20 εκατομμύρια που ήταν τον Νοέμβριο στα 44 εκατομμύρια.

Αντίστοιχη αύξηση είδε και το Slack, το οποίο αποτελεί τον κύριο αντίπαλο του Teams και κατάφερε να ξεπεράσει τα 12,5 εκατομμύρια ταυτόχρονα ενεργούς χρήστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Ο κορωνοϊός, ανέστησε το πεθαμένο, skype. Επόμενο ήταν, καθώς όλα τα πανεπιστήμια κάνουν τα μαθήματα μέσω skype for bussines και η microsoft είχε φροντίσει να παρέχει δωρεάν το office 365 σε όλους τους φοιτητές. Όποιος, όμως, δοκιμάσει το Teams, που και αυτό είναι προϊόν της microsoft, θα παρατηρήσει ότι είναι κατά πολύ ανώτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Games Microsof PlayStation 5 Sony

Star Wars Squadrons: Νέο patch φέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όχι όμως στο PS5

Ένα νέο patch κυκλοφόρησε σήμερα για το Star Wars Squadrons, το οποίο δέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όμως όχι και στο PS5.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.