Social Media και Επικοινωνία, Ημερίδα και παρουσίαση Έρευνας

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ΙΕπ) πραγματοποιεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009 ημερίδα με τίτλο SOCIAL MEDIA και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε το ΙΕπ σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την MRB Hellas, για τα social media στην Ελλάδα.

, Social Media και Επικοινωνία, Ημερίδα και παρουσίαση Έρευνας

Στην Ημερίδα, που καλύπτει θεματολογικά τους τομείς τόσο της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών, όσο και του marketing εταιρειών και της πολιτικής επικοινωνίας, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις ειδικοί επί του θέματος με παγκόσμια δράση, ακαδημαϊκοί, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, Έλληνες πολιτικοί με έντονη ενασχόληση με τα social media και χρήστες των social media.

H Ημερίδα θα παρουσιαστεί live μέσω Διαδικτύου, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από οποιοδήποτε σημείο της χώρας αλλά και Έλληνες από άλλες χώρες.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Συνοπτικό πρόγραμμα Ημερίδας
Social Media και Επικοινωνία, 18 Φεβρουαρίου 2009, Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς 138

Προσέλευση 09.30 – Έναρξη 10.00
Έναρξη-Χαιρετισμός Προέδρου Ινστιτούτου Επικοινωνίας κ. Δ. Γ. Μαύρου
Χαιρετισμός Υπουργού ΥΜΕ (επιβεβαίωση)
Χαιρετισμός Προέδρου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ για την ΚτΠ, Δρ Ε. Παγουρτζή

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ MARKETING ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Even Aas-Eng, VP & Director of Digital Media, McCann Worldgroup Norway
Συντονιστής: Γ. Γούλιος, Διευθύνων Σύμβουλος McCann Erickson Athens

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Δ. A. Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος MRB Hellas, μέλος Επιτροπής Ερευνών-Μελετών Ινστιτούτου Επικοινωνίας: Παρουσίαση ευρημάτων της πρώτης έρευνας του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για τα Social Media στην Ελλάδα.
Συντονίστρια: Μπ. Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια Πάντειου Πανεπιστημίου, μέλος ΔΣ Ινστιτούτου Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙI
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τοποθετήσεις πολιτικών: (προς επιβεβαίωση)
Συντονιστής: Στ. Χαϊκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος COMMUNICATION EFFECT

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο Επικοινωνίας
Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει ιδρυθεί από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας Ελλάδας και 4 ΑΕΙ με τμήματα επικοινωνίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Social Media Elon Musk Internet Twitter

Αποχωρούν χιλιάδες χρήστες από το Twitter – Οδεύουν ολοταχώς στο Μastodon

Οι χρήστες του Twitter δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οριστική εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk και το δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την μαζική αποχώρησή τους.

Business Elon Musk Internet

Starlink: Επιβραδύνει τις ταχύτητες του διαδικτύου και βάζει όρια στην χρήση δεδομένων

Η Starlink, ο δορυφορικός βραχίονας Διαδικτύου της SpaceX, πρόκειται να αρχίσει να επιβραδύνει την χρήση ίντερνετ από ορισμένους χρήστες.

Software Google Chrome Internet Samsung

Ο Samsung browser συγχρονίζει σελιδοδείκτες με τον Google Chrome

Το Samsung browser μπορεί πλέον να συγχρονίζει σελιδοδείκτες με το Google Chrome, η οποία λειτουργία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κανάλι beta της εφαρμογής το καλοκαίρι.

Software Internet YouTube

Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Αμέτρητες είναι οι ώρες που ξοδεύετε καθημερινά στην πλατφόρμα του YouTube είτε για να παρακολουθήσετε αγαπημένα σας βίντεο, είτε να ακούσετε μουσική.