Social Media και Επικοινωνία, Ημερίδα και παρουσίαση Έρευνας

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ΙΕπ) πραγματοποιεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009 ημερίδα με τίτλο SOCIAL MEDIA και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε το ΙΕπ σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την MRB Hellas, για τα social media στην Ελλάδα.

, Social Media και Επικοινωνία, Ημερίδα και παρουσίαση Έρευνας

Στην Ημερίδα, που καλύπτει θεματολογικά τους τομείς τόσο της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών, όσο και του marketing εταιρειών και της πολιτικής επικοινωνίας, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις ειδικοί επί του θέματος με παγκόσμια δράση, ακαδημαϊκοί, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, Έλληνες πολιτικοί με έντονη ενασχόληση με τα social media και χρήστες των social media.

H Ημερίδα θα παρουσιαστεί live μέσω Διαδικτύου, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από οποιοδήποτε σημείο της χώρας αλλά και Έλληνες από άλλες χώρες.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Συνοπτικό πρόγραμμα Ημερίδας
Social Media και Επικοινωνία, 18 Φεβρουαρίου 2009, Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς 138

Προσέλευση 09.30 – Έναρξη 10.00
Έναρξη-Χαιρετισμός Προέδρου Ινστιτούτου Επικοινωνίας κ. Δ. Γ. Μαύρου
Χαιρετισμός Υπουργού ΥΜΕ (επιβεβαίωση)
Χαιρετισμός Προέδρου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ για την ΚτΠ, Δρ Ε. Παγουρτζή

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ MARKETING ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Even Aas-Eng, VP & Director of Digital Media, McCann Worldgroup Norway
Συντονιστής: Γ. Γούλιος, Διευθύνων Σύμβουλος McCann Erickson Athens

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Δ. A. Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος MRB Hellas, μέλος Επιτροπής Ερευνών-Μελετών Ινστιτούτου Επικοινωνίας: Παρουσίαση ευρημάτων της πρώτης έρευνας του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για τα Social Media στην Ελλάδα.
Συντονίστρια: Μπ. Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια Πάντειου Πανεπιστημίου, μέλος ΔΣ Ινστιτούτου Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙI
SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τοποθετήσεις πολιτικών: (προς επιβεβαίωση)
Συντονιστής: Στ. Χαϊκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος COMMUNICATION EFFECT

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο Επικοινωνίας
Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει ιδρυθεί από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας Ελλάδας και 4 ΑΕΙ με τμήματα επικοινωνίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Africa Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.