Sony Pictures, απειλές για νέα 11η Σεπτεμβρίου- αναβάλλεται η ταινία

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι οι ομάδα χάκερς που αυτοαποκαλείται Guardians of Peace και επιτέθηκε στο σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures έχει κάποια αιτήματα. Όσο αυτά δεν ικανοποιούνται από την Sony προχωρούν σε ενέργειες όπως διαρροή ακυκλοφόρητων ταινιών, προσωπικών δεδομένων υπαλλήλων, απειλές κατά εργαζομένων αλλά και email μεταξύ στελεχών της Sony που βγάζουν τα άπλυτα των celebrities στη φόρα.

Αυτό που θεωρείται εδώ και καιρό η αιτία όλου του κακού είναι η ταινία The Interview όπου βάση σεναρίου ο πρόεδρος της Β. Κορέας Kim Jong-Un, δολοφονείται από δυο δημοσιογράφους στρατολογημένους από τη CIA. Γι αυτό το λόγο θεωρείται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Β.Κορέα.

Η ομάδα προχώρησε σε άνευ προηγουμένου απειλές όχι μόνο κατά της Sony αυτή τη φορά αλλά και κατά όσων θα πάνε να δουν την ταινία και προειδοποιεί για αντίστοιχο τρόμο με εκείνον που προκλήθηκε από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα αναφέρουν: “Προειδοποίηση. Θα σας δείξουμε την ώρα που προβάλλεται το The Interview, ακόμη και στην πρεμιέρα, την πικρή μοίρα που περιμένει εκείνους που αναζητούν διασκέδαση στον τρόμο.

Σύντομα όλος ο κόσμος θα δει τι απαίσια ταινία έχει φτιάξει η Sony Pictures Entertainment.
Ο κόσμος θα γεμίσει τρόμο. Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Σας συστήνουμε να μείνετε μακριά από σημεία που θα προβληθεί η ταινία (ακόμη κι αν μένετε κοντά, καλύτερα να απομακρυνθείτε)

Αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες θα έχει προκληθεί από την απληστία της Sony Pictures Entertainment.

Όλος ο κόσμος θα καταγγέλλει τη Sony”.

Μετά τις απειλές οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην πρεμιέρα της ταινίας την επόμενη εβδομάδα. Δεν γνωρίζουμε αν θα αναβάλουν την προβολή ή θα την ακυρώσουν, πάντως οι χάκερς προς το παρόν φαίνεται να πέτυχαν το σκοπό τους.

sony pictures, Sony Pictures, απειλές για νέα 11η Σεπτεμβρίου- αναβάλλεται η ταινία
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Το Χόλιγουντ και η Sony έπιασαν πάτο…

_Junkermann

Sot11

Οι ‘guardians of peace’ όλο αυτό που κάνουν το ονομάζουν Ειρήνη; Μετά θα μας το πουν και δημοκρατία! …

Βαγγέλης

Συγγνώμη.. Εδώ μιλάμε για εθνική απειλή και οι ΗΠΑ κάθονται έτσι ήσυχα? Δεν νομίζω να μην έχουν πάρει αντιμέτρα..

aggelos

Ναι οκ μια ταινία είναι .Προσωπικά δεν θα έπρεπε να είχε γίνει τόσο ντόρος ,έχουν βγει και άλλες ταινίες με παρόμοια σενάρια για διάφορες χώρες πχ(ρωσία)αλλά δεν νομίζω να απείλησε ποτέ η ρωσία

Μάλλον οι χάκερς οι συγκεκριμένοι έχουν πιάσει πάτο και απορώ και ποιοι τους υποστιρίζουν κιόλας

aggelos

Και ενοώ ότι εχουν φτάσει σε ακραίες θέσεις

pantzos

Πάντος εγώ είμαι με την Β.Κορέα ξύνονται εκεί στην SONY και δεν είναι μόνο το θέμα η ταινία είναι ότι προσπαθεί ο καπιταλισμός να ανατρέψει την Β.Κορέα και να διαστρεβλώσει στην συνήδιση του κόσμου τη είναι ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

pantzos

Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση παιδεία που λένε συνέχει ψέματα για την Β.Κορέα πάντα έτσι δεν γίνεται ο αντίπαλος δεν γίνετε να λέει καλά λόγια για σένα .

Xristos

Γιατι δεν βγάζει η Sony και μια ταινία για τον Δημοκράτη -Φιλειρηνιστή Ομπάμα ;;;

vasilis

Σκέφτηκε κανείς πόσος κόσμος θα πάει να δεί την ταινεία όταν προβληθεί?
Ακόμα και αυτοί που δεν θα πήγαιναν θα πάνε για να δούν γιατί έγινε όλο αυτό.
Σε βάζει σε σκέψεις έτσι δεν είναι? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet HBO Sony Sony Pictures

HBO: Η επίθεση μπορεί να είναι 7 φορές μεγαλύτερη από της Sony το 2014

Οι περισσότεροι θα θυμούνται την πολύκροτη υπόθεση της Sony Pictures, η οποία είχε πέσει θύμα επίθεσης στις 22 Νοεμβρίου του 2014 με όλο το σύστημα υπολογιστών της να περνά στον έλεγχο της ομάδας #GOP.

Internet Sony Sony Pictures WikiLeaks

WikiLeaks: Δημοσιεύει χιλιάδες έγγραφα από το πολύκροτο χακάρισμα της Sony

Στις 22 Νοεμβρίου του 2014 όλο το σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures είχε βγει εκτός λειτουργίας και πέρασε στον έλεγχο της ομάδας #GOP, η ποία ανέλαβε την ευθύνη και έκανε τεράστια ζημιά στην Sony.

Internet Sony Sony Pictures

H NSA ήξερε ποιος επιτέθηκε στη Sony- χάκαρε τη B.Κορέα από το 2010

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την όλη υπόθεση με το hacking κατά της Sony Pictures με αφορμή την ταινία The Interview, η οποία απασχόλησε πολύ έντονα όλα τα media ανά τον κόσμο και έβαλε ακόμη και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο παιχνίδι. Το FBI και ο ίδιος ο Ομπάμα κατηγόρησαν εντελώς ανοιχτά την κυβέρνηση της Β.Κορέας, […]

Internet Sony Pictures

The Interview, η Νο.1 online ταινία της Sony Entertainment

Η πολύπαθη ταινία της Sony Pictures Entertainment βγήκε τελικά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και διατέθηκε online και έγινε η πιο πολυκατεβασμένη ταινία της Sony, ever. Με κόστος παραγωγής στα 44 εκατομμύρια δολάρια το The Interview κατάφερε να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 4 μέρες κατά την περίοδο των γιορτών.