Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

twitch, Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

Μια streamer του Twitch, η Adriana Chechik, με πάνω από 800,000 followers, υποστηρίζει ότι έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία όταν πήδηξε σε ένα foam pit σε Live του TwitchCon το Σάββατο.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται η streamer ενήλικου περιεχομένου να πηδά χαρούμενη στο pit αλλά σχεδόν αμέσως μετά το άλμα αρχίζει να κυριεύεται από τον πόνο.

Όπως φαίνεται, οι διοργανωτές του TwitchCon δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Κανονικά τα foam θα έπρεπε να προστατεύουν όσους έκαναν άλματα, ωστόσο αυτό δε συνέβη και οι άνθρωποι χτυπούσαν στο τσιμέντο από κάτω. Η Chechik δεν ήταν η μόνη που τραυματίστηκε εκεί, αφού και LochVaness εξάρθρωσε το γόνατό της και έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλό της, ενώ υπήρξαν παράπονα και από άλλους για πόνους.

Η Chechik είπε στους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα χειρουργηθεί και θα της βάλουν μια ράβδο στην πλάτη της για υποστήριξη.

«Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και κάνω επέμβαση για να βάλω μια ράβδο για υποστήριξη σήμερα. Στείλτε την υποστήριξή σας», έγραψε στο Twitter την Κυριακή.

Να πούμε ότι το foam pit δεν ανήκε στο Twitch αλλά αποτελούσε μέρος ενός περιπτέρου από τη Lenovo, η οποία προωθούσε τη σειρά gaming PC της Legion. Το περίπτερο «Legion by Lenovo» φιλοξένησε ένα προς ένα «τουρνουά μονομάχων», όπου οι συμμετέχοντες στέκονταν σε μια σανίδα και στόχευαν να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους με ένα μωβ «όπλο». Όπως είναι και το σχετικό αγώνισμα στο Survivor για όσους γνωρίζουν. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα να χρηματοδοτήθηκε και από την Intel.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Internet Twitch YouTube

YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Internet featured Twitch

Twitch: Φέρνει το δικό του “κουμπί πανικού”

Το Twitch ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, που ονομάζεται Shield Mode και προσφέρει ένα κλείδωμα έκτακτης ανάγκης στο stream του κάθε δημιουργού.

Games Twitch Xbox

Xbox: Το streaming του Twitch επιστρέφει στο dashboard σε νέο update

Η Microsoft επαναφέρει τη ροή του Twitch στον πίνακα ελέγχου του Xbox.