Super market παράδοση στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες αναμονή λόγω της αυξημένης ζήτησης

, Super market παράδοση στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες αναμονή λόγω της αυξημένης ζήτησης

Τουλάχιστον 10 μέρες αναμονή θα έχετε αν προσπαθήσετε παραγγείλετε σήμερα μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα super market και οι διαθέσιμες ημερονηνίες λιγοστεύουν όσο περνάει η ώρα. Η κίνηση τόσο στα application όσο και στις σχετικές ιστοσελίδες είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα αρκετά συχνά, να μην ειναι καν διαθέσιμες.

Δεν έχω ψωνίσει από super market μέσω ίντερνετ, δεν έτυχε, ίσως επειδή έχω την ευκαίρια να διαχερίζομαι τον χρόνο μου όπως επιθυμώ άρα μπορώ να πεταχτώ οποιαδήποτε ώρα στο κοντινότερο κατάστημα. Τώρα όμως με την εξάπλωση του κορονοϊού, αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Ενδιαφέρει επίσης: #DigitalSolidarityGR: Ζητούν δωρεάν συνδρομή σε NOVA, COSMOTE TV, Wind Vision και Vodafone TV

Αποφάσισα λοιπόν να παραγγείλω ηλεκτρονικά και ξεκίνησα να κατεβάζω τις διαθέσιμες εφαρμογές, όλα αυτά την προηγούμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου, τότε η πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης ήταν 4 μέρες μετά δηλαδή Τρίτη 17 Μαρτίου, σήμερα αν προσπαθήσετε να κλείσετε ημερομηνία, δεν θα βρείτε νωρίτερα από τις 26 Μαρτίου (μεσολαβεί και η αργία της 25ης Μαρτίου).

, Super market παράδοση στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες αναμονή λόγω της αυξημένης ζήτησης

, Super market παράδοση στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες αναμονή λόγω της αυξημένης ζήτησης

Σκεφτείτε ότι σύμφωνα με γνωστό μου που χρησιμοποιεί πολύ συχνά την παράδοση στο σπίτι από ηλεκτρονικό κατάστημα σούπερ μάρκετ, ακόμα και αυθημερόν του παρέδιδαν. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις από 10 μέρες και πάνω.

Όλα αυτά μέχρι και σήμερα το πρωί που πραγματοποίησα τον τελευταίο έλεγχο πριν γράψω αυτές τις γραμμές κειμένου. Ακούγεται ότι θα διευρυνθεί το ωράριο των φυσικών καταστημάτων των super market, ίσως λοιπόν να ξεκινήσουν και οι παραδώσεις από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και τις Κυριακές;

Ενδιαφέρει επίσης: Μάθε την εξέλιξη του κορονοϊού ανά χώρα σε πραγματικό χρόνο [εργαλείο]

Ή απλά οι εταιρείες να αυξήσουν τον στόλο με τα οχήματα παράδοσης και να προσλάβουν περισσότερο προσωπικό. Πάντως η προτροπή, “μην πάτε σούπερ μάρκετ, μπορείτε να ψωνίστε και ηλεκτρονικά” δεν έχει εφαρμογή σήμερα με την υπάρχουσα κατάσταση.

Πείτε μας την δική σας εμπειρία με τις ηλεκτρονικές αγορές από καταστήματα super market, πριν και μετά την κρίση με τον κορονοϊό.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
customer

Πιό χρήσιμο θα ήταν να υλοποιήσουν εφαρμογή με νουμεράκι ουράς (κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει ένα φεγγάρι η Εθνική Τράπεζα;) και εκτίμηση χρόνου ώστε να μην στέκεται κάποιος στην ουρά όλην την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.