2010netthreat.com, Συμβουλές ασφάλειας για το Mundial 2010

Η εταιρία Symantec ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθεί και θα βρίσκεται σε εγρήγορση για την εντοπισμό κακόβουλης δραστηριότητας στο διαδίκτυο που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκινά στις 11 Ιουνίου. Στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό η Symantec θα παρέχει στοιχεία, συμβουλές ασφάλειας και χρήσιμα link για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που σερφάρουν στο διαδίκτυο για νέα, εισιτήρια και πληροφορίες σχετικές με την διοργάνωση.

, 2010netthreat.com, Συμβουλές ασφάλειας για το Mundial 2010

Η Symantec έχει ήδη εγκαταστήσει πρόσθετους σένσορες στην περιοχή της Νότιας Αφρικής για να παρακολουθεί και να ελέγχει την κυκλοφορία και να προσφέρει πληροφορίες στους πελάτες που αναζητούν μέτρα για να εξασφαλίσουν τα δίκτυά τους ενάντια στις πρόσθετες αυτές απειλές.

Μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 3.1 εκατομμύρια εισιτήρια θα έχουν πωληθεί. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα παρακολουθήσουν κάθε αγώνα στην τηλεόραση. Ο αριθμός των φιλάθλων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν εισιτήρια, διαμονή, πτήσεις και τρόπους για να μείνουν συνδεδεμένοι με το πιο δημοφιλές αθλητικό γεγονός της χρονιάς υπολογίζεται να ξεπεράσει τις μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια.

www.2010netthreat.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware malware

Android: Malware “προσποιείται” ότι είναι το Uber για να κλέψει κωδικούς

Άλλη μια εκδοχή του Android.Fakeapp Trojan εντόπισε η Symantec, η οποία αυτή τη φορά μιμείται το UI του Uber, προκειμένου να ξεγελάσει τους χρήστες να εισάγουν τους κωδικούς τους.

Computers Linux Symantec virus

Symantec, Ιός στοχεύει συσκευές με Linux συνδεδεμένες με το Internet

Ο Kaoru Hayashi, αναλυτής της Symantec δημοσίευσε μία αναφορά που κάνει λόγο για ένα ιό τύπου ”worm” που προσβάλει συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Internet και έχουν λειτουργικό σύστημα Linux. Ο ιός έχει όνομα Linux.Darlloz και επιτίθεται σε CPUs που βρίσκουμε μέσα σε διάφορες συσκευές όπως σε router, κάμερες ασφαλείας, βιομηχανικά συστήματα ελέγχου και φυσικά […]

Smartphones Smartphones Symantec

Από τα κινητά που χάνονται τα μισά επιστρέφουν στον κατόχους τους

Η Symantec πραγματοποίησε ένα ενδιαφέρον πείραμα για να αναδείξει το πρόβλημα της απώλειας των προσωπικών και εταιρικών μας στοιχείων. Φόρτωσε με ψεύτικα στοιχεία 50 κινητά τηλέφωνα και τα “έχασε” σε κεντρικά σημεία αμερικάνικων μεγαλουπόλεων φροντίζοντας πρώτα να τα παρακολουθεί με δικό της spyware λογισμικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν σε πάνω από το 80% των κινητών ελέγχθηκαν […]

Software Android Symantec

Android.Counterclank, Malware απειλεί 5 εκατομμύρια συσκευές Android

Η γνωστή εταιρεία ασφαλείας Symantec μας προειδοποιεί ότι διαδίδεται αυτή την εποχή ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο malware που είναι πιθανότατα σε θέση να επιτρέπει την υποκλοπή ευαίσθητων δεδομένων που έχουμε αποθηκεύσει στο Android smartphone ή tablet μας. Το malware είναι γνωστό ως Android.Counterclank και μπορεί μέχρι σήμερα να έχει προσβάλει ακόμη και 5 εκατομμύρια συσκευές Android […]