Σύντομα θα μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει στο Facebook

Facebook, Σύντομα θα μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει στο Facebook

Φαίνεται, ότι το Facebook σκοπεύει να επιτρέψει στους χρήστες του να διαπιστώσουν πόσο χρόνο ξοδεύουν στην γνωστή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης κάθε μέρα.

Το feature βρίσκεται ήδη «κρυμμένο» στον κώδικα της εφαρμογής, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, με την υπηρεσία από την μεριά της να κάνει τις τελευταίες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνει πλέον διαθέσιμο.

Το Facebook επιβεβαίωσε στο TechCrunch, ότι εργάζονται πυρετωδώς στο επερχόμενο feature το οποίο αποκαλείται “Your Time on Facebook” και το οποίο θα δείχνει στους χρήστες διάφορα στατιστικά, όπως ο χρόνος που ξοδεύουν κάθε μέρα στο Facebook, καθώς ο μέσος χρόνος που ξοδεύουν ημερησίως κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, το νέο feature θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να θέσουν ημερήσιες υπενθυμίσεις, που θα τους ειδοποιεί όταν έχουν ξεπεράσει κάποιο συγκεκριμένο όριο, ενώ θα προσφέρει και μια συντόμευση που θα κάνει ευκολότερη την αλλαγή των ρυθμίσεων των ειδοποιήσεων. Η νέα αλλαγή, θα γίνει διαθέσιμη στο Android αλλά και στο iOS, άγνωστο παραμένει όμως αν θα ενεργοποιηθεί την ίδια στιγμή και στις δυο πλατφόρμες.

Facebook, Σύντομα θα μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει στο Facebook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.