Τα προτερήματα του να χρησιμοποιείς eSIM για τα διεθνή σου επαγγελματικά ταξίδια

, Τα προτερήματα του να χρησιμοποιείς eSIM για τα διεθνή σου επαγγελματικά ταξίδια

Στην σύγχρονη εποχή και ειδικά στις επιχειρήσεις το να μένεις συνδεδεμένος παντού και πάντα είναι άκρως σημαντικό, καθώς έχουμε ξεφύγει πλέον από τις συνεργασίες μόνο εντός χώρας και υπάρχει επέκταση σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου. Μια παραδοσιακή κάρτα Sim δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αντίθετα τον περιορίζει χωρικά. Από την άλλη πλευρά έχοντας την εικονική κάρτα eSIM της Yesim αλλάζει τελείως τα δεδομένα επειδή σε συνδέει άμεσα με τοπικά δίκτυα. Η υπηρεσία της eSim, σε βγάζει από τον κόπο της αγοράς μιας φυσικής κάρτας, ενώ προσφέρει ότι χρειάζεσαι ώστε να συνεχίζεις τα διεθνή σου ταξίδια και να θριαμεύεις ασταμάτητα.

Πως λειτουργεί η εικονική κάρτα eSim;

Για να έχεις πρόσβαση σε μια κάρτα eSIM, χρειάζεται να έχεις smartphone. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή κάρτα που χρειάζεται να την αλλάζεις κάθε φορά προκειμένου να αλλάξεις δίκτυο, στην eSIM μπορείς να αλλάξεις μέσα από την συσκευή σου και να μεταπηδάς σε διαφορετικά δίκτυα ανάλογα τις ανάγκες σου. Για να την κατεβάσεις αρχικά πρέπει να:

Ελέγξεις τη συμβατότητα
Βεβαιώσου ότι το iPhone σου υποστηρίζει eSIM. Στη συνέχεια, μπορείς να μάθεις πώς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό για να την χρησιμοποιήσεις.

Επικοινώνησε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας
Ρώτησε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τη ρύθμιση του προγράμματος eSIM. Ορισμένοι επιτρέπουν την ηλεκτρονική ενεργοποίηση στις εφαρμογές τους ή στον ιστότοπό τους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα εγγραφείς στο πρόγραμμα eSIM στο διαδίκτυο και, στη συνέχεια, θα σαρώσεις έναν κωδικό QR για ενεργοποίηση.

Άνοιξε την κάμερα και επίλεξε τον κωδικό QR
Αφού αγοράσεις ένα πρόγραμμα eSIM, θα λάβετε έναν κωδικό QR. Στη συνέχεια, πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις -> Κινητό τηλέφωνο -> Προσθήκη σχεδίου κινητής τηλεφωνίας και σαρώνεις τον κωδικό QR που έλαβες από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Αυτό συνδέει το iPhone σας με το δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ώστε το νέο πρόγραμμα να ενεργοποιηθεί.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας το iPhone, μπορείς απλώς να ανοίξεις την κάμερα, να δείξεις τον κωδικό QR και, στη συνέχεια, απλώς να ακολουθήσεις τον σύνδεσμο που θα εμφανιστεί.

Ρύθμισε το σχέδιό με απλές οδηγίες στην οθόνη του κινητού
Εάν έχεις περισσότερα από ένα προφίλ eSIM, μπορείτε να τα χωρίσεις επισημαίνοντας τα σχέδια (π.χ. προσωπικά, επαγγελματικά).

Ενεργοποίησε την eSIM
Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα βήματα, το νέο πρόγραμμα eSIM θα ενεργοποιηθεί.

Γιατί να επιλέξεις την eSIM της Yesim

;

Είναι εύκολη στην χρήση
Μπορείς να την ενεργοποιήσεις πανεύκολα, μέσα σε μερικά βήματα απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή.

Διαθέτει παγκόσμια κάλυψη
Προσφέρει πρόσβαση παγκοσμίως και σαν ταξιδιώτης μπορείς να συνδεθείς στα δίκτυα για εξοικονόμηση χρημάτων και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Γλιτώνεις χρόνο
Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τοπικά καταστήματα για να βάλεις κάρτα ή να περιμένεις να φτάσεις στον προορισμό σου για να βρεις μαγαζί ανοιχτό που μπορεί να σε εξυπηρετήσει αντίθετα με την προσγείωση της πτήσης σου έχεις σύνδεση απευθείας.

Έχεις την δυνατότητα διπλής SIM
Καθώς με την κάρτα της eSIM μπορείς να κρατήσεις τον αριθμό τηλεφώνου σου αλλά και να έχεις την εικονική κάρτα ενώ ταξιδεύεις.

Αποτελεί την φθηνότερη επιλογή
Τέλος με την eSIM, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν το κόστος των διεθνών δικτύων μέσα από τοπικές εταιρείες τηλεφωνίας.

Τηλεπικοινωνίες

Η υπηρεσία της eSIM έχει τραβήξει τα βλέμματα στον τομέα των επικοινωνιών καθώς είναι εύκολη στην χρήση και πρακτική, ειδικά για ταξιδιώτες που χρειάζονται να μένουν πάντα συνδεδεμένοι. Για μια επιχείρηση από την άλλη, η χρήση μιας προπληρωμένης κάρτας δεδομένων είναι μια οικονομική λύση και πιο απλή ώστε να εξοπλίσουν τους εργαζόμενους όταν θα δουλεύουν εξ αποστάσεως ή σε διεθνής ομάδες.

Με ποιες συσκευές είναι συμβατή η κάρτα eSim;

Μια ανησυχία των επαγγελματιών ταξιδιωτών είναι αν η συσκευή τους είναι τελικά συμβατή με την κάρτα eSIM για ταξίδια. Τα περισσότερα μοντέρνα smartphone όπως είναι Android και iPhone, υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία. Αν θέλεις να ελέγξεις αν η συσκευή σου είναι συμβατή, μπορείς να δεις την λίστα με τα υποστηριζόμενα κινητά τηλέφωνα.

Ασφάλεια για επαγγελματίες ταξιδιώτες & εταιρείες

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της εικονικής κάρτας eSIM είναι η ευελιξία που προσφέρει σε επαγγελματίες ταξιδιώτες. Συγκεκριμένα η δυνατότητα να αλλάζεις τον πάροχο μεταξύ των διαφορετικών χωρών σημαίνει λιγότερο άγχος αφού δεν σε επηρεάζει το που θα βρίσκεσαι, ενώ παράλληλα η χρήση της eSIM σου υπόσχεται ότι θα έχεις όσο χρόνο θέλεις και δεδομένα κάθε λεπτό!

Το να παραμένεις ασφαλής κάθε λεπτό όταν ταξιδεύεις για επαγγελματικούς σκοπούς είναι απαραίτητο όταν ειδικά έχεις να διαχειριστείς δεδομένα. Εφόσον έχεις εγκαταστήσει την κάρτα στο κινητό σου είναι δυσκολότερο κάποιος να την κλέψει και ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το προφίλ σου εάν χάσεις την συσκευή.

Τέλος η κάρτα eSIM μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με εφαρμογές VPNs ώστε να διασφαλίσει ότι οι επιχειρησιακές επικοινωνίες παραμένουν απόρρητες. Έτσι μπορείς να νιώθεις σίγουρος ότι θα παραμένεις προστατευμένος ενώ κινείσαι.

, Τα προτερήματα του να χρησιμοποιείς eSIM για τα διεθνή σου επαγγελματικά ταξίδια

Γιατί να αλλάξεις από την παραδοσιακή κάρτα σε μια εικονική κάρτα eSim;

Γιατί η κάρτα eSIM εκπροσωπεί το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, από την ευκολία της χρήσης της έως την ασφάλεια που προσφέρει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες, παρέχει ένα ολοκληρωτικό πακέτο ώστε να μην μένεις ποτέ χωρίς δεδομένα.

Είτε είσαι επαγγελματίας ταξιδιώτης είτε δουλεύεις σε κάποια παγκόσμια επιχείρηση η υπηρεσία της eSIM είναι μια έξυπνη επένδυση ώστε να βελτιώσεις την ασφάλεια, να έχεις καλύτερη επικοινωνία και να μειώσεις το κόστος. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την eSIM και τις δυνατότητες που προσφέρει για επιχειρήσεις, επισκέψου την σελίδα της Yesim για περισσότερες πληροφορίες στο πως να ξεκινήσεις.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet YouTube

Youtube Premium: Αυξάνονται οι τιμές παγκοσμίως

Χρήστες σε όλη την Ευρώπη αναφέρουν σημαντικές αυξήσεις τιμών στα ατομικά και οικογενειακά τους σχέδια Youtube Premium.

Internet

Τι είναι το Mesh Wi-Fi και πώς αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύωσης, επενδύει έντονα στην τεχνολογία Mesh Wi-Fi, αναπτύσσοντας προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της κάλυψης και της σταθερότητας των ασύρματων δικτύων.

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.

Internet YouTube

YouTube: Ειδοποιήσεις στους γονείς για το περιεχόμενο που ανεβάζουν τα παιδιά τους στην πλατφόρμα

Το YouTube λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα ενημερώνει τους γονείς αναφορικά με το περιεχόμενο που ανεβάζουν στην πλατφόρμα.