Η Taylor Swift Καλλιτέχνης της Χρονιάς του Apple Music

Taylor Swift Apple Music, Η Taylor Swift Καλλιτέχνης της Χρονιάς του Apple Music

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η Taylor Swift αναδείχθηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς από το Apple Music για το 2023, αφού έφτασε σε “νέο επίπεδο δημοφιλίας τη φετινή χρονιά”.

Η Swift κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ τον προηγούμενο μήνα με τίτλο “1989 (Taylor’s Version)”, ενώ πραγματοποιεί και περιοδεία. Μάλιστα, βγήκε και στο σινεμά η ταινία για την περιοδεία της. Σύμφωνα με την Apple, τους πρώτους δέκα μήνες του 2023, η Swift είχε 65 τραγούδια που έφτασαν στο Top 100 του Apple Music Global Daily, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

“Τιμή μου να είμαι ο Καλλιτέχνης της Χρονιάς του Apple Music”, δήλωσε η Swift. “Ευχαριστώ κάθε ένα από εσάς για το γεγονός ότι κάνατε αυτή τη χρονιά την πιο απίστευτη, χαρούμενη, γιορτινή χρονιά που υπήρξε ποτέ. Από το συνεχές streaming της μουσικής μέχρι το να την τραγουδάμε δυνατά μαζί στις συναυλίες, μέχρι τον ξέφρενο χορό στις κινηματογραφικές αίθουσες, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”

“Η επίδραση της Taylor Swift στη μουσική είναι απολύτως αδιαμφισβήτητη – όχι μόνο φέτος με το ρεκόρ, αλλά καθ’ όλη την καριέρα της”, δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος του Apple Music και των Beats. “Είναι μια καλλιτέχνης που καθορίζει τη γενιά και άλλαξε ριζικά τη μουσική βιομηχανία, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επίδρασή της θα είναι αισθητή για χρόνια ακόμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά της.”

Η Swift θα λάβει ένα βραβείο Apple Music με προσαρμοσμένο τσιπ σιλικόνης 12-ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.