Tech Podcast: Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας S1E15 – 17/12/2020

, Tech Podcast: Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας S1E15 – 17/12/2020

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για το 5G που ανακοίνωσε η COSMOTE σήμερα στη χώρα μας και πως αυτό θα αλλάξει τον κόσμο μας, τις αναβαθμίσεις του Android, την άνοδο της ισοτιμίας του κρυπτονομίσματος Bitcoin, τα 30 χρόνια του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble αλλά και το νόμο για τις πτήσεις drones που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η του νέου έτους.

Η 15η εκπομπή του Tech Podcast είναι διαθέσιμη. Το εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας με τους Κώστα Βλαχάκη, Βάιο Βήτο, Κώστα Λεοντιάδη και Γιώργο Αρβανιτίδη ανεβαίνει online κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 μέσα από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες podcast αλλά και το YouTube.

Ακούστε την εκπομπή σε:

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.