Techblog forum, Grand Opening

Αγαπητοί φίλοι, το Techblog forum άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για να δημιουργήσουμε μαζί, την μεγαλύτερη και πιο φρέσκια παρέα τεχνολογίας. Το αγαπημένο σας Techblog συνεχίζει ως media portal με καθημερινή ειδησεογραφία από το χώρο της τεχνολογίας ενώ το Techblog forum σκοπεύει να αποτελέσει μια πλήρη βάση δεδομένων και πληροφοριών με απαντήσεις και λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Γίνε τώρα μέλος στο Techblog forum και διεκδίκησε δώρα Sony MP3 player.

Η διαδικασία είναι απλή, γίνε μέλος στο Techblog forum και μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου μπορεί να κερδίσεις ένα Sony MP3 player – Ακόμα είμαι σε συζητήσεις με τη Sony και δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των δώρων, σίγουρα πάντως υπάρχει ένα MP3! (update: Τα δώρα θα είναι δύο MP3 player Sony NWZ-A816 4GB σε μαύρο χρώμα).

Δεν χρειάζεται να αφήσετε κάποιο σχόλιο-συμμετοχή εδώ, ίσως μόνο αν θέλετε να ευχηθείτε καλή επιτυχία στο νέο μας/σας εγχείρημα. Καλή επιτυχία! Techblog forum, ελληνικό forum για τις νέες τεχνολογίες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
roverand

παω να γραφτω στο φορουμ αλλα δεν μου εμφανιζεται η επαληθευση εικονας? Γιατι?

Boy

Μη μας ξεχάσεις με τη μετάφραση Κώστα! 🙂

sorentoclub

Με το καλό…

Andreas Tsilias

Καλή επιτυχία! Techblog forum, ελληνικό forum για τις νέες τεχνολογίες.

ionikaras

Καλή Επιτυχία.

enormous

Xronia polla, Xristos anesti……..

Κώστας Λιάπης

Χρόνια Πολλά. Καλή επιτυχία σε ολους τους τομείς. Πολύ περισσότερο καλό κουράγιο και πολλη δύναμη!

Panagiotis

Kalh epityxia sto forum.

Giorgos

να περασεις καλα και πολα νεα στη βαλιτσα

Thomas

Kalh tyxi se olous!!!!!!!

Παύλος

Xronia polla !!

Νικος

Καλη επιτυχια κι απο εμενα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.