Το Techblog στα Social Media [Ιανουάριος 2015]

Από τον Ιανουάριο του 2007 το Techblog δημιουργεί μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες τεχνολογίες στην Ελλάδα με φανατικό και υποψιασμένο κοινό! Εδώ και 8 χρόνια καταγράφουμε την τεχνολογική καθημερινότητα με περισσότερα από 17.000 άρθρα και 400.000 σχόλια φίλων της τεχνολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Ακολουθήστε μας παντού στα Social Media και ζήστε μαζί μας την τεχνολογία τη στιγμή που συμβαίνει!

Techblog Social Media
• Facebook, 50.845 μέλη
YouTube, 49.340 subscribers
Twitter, 14.600 followers

Όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας έχουν τη δική του εκπομπή που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Πέμπτη 18:45–19:45 από το Web TV του Star.gr Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

Techblog Social Media, Το Techblog στα Social Media [Ιανουάριος 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μήνας

Μόνο πόνο!! Και χωρίς πλάκα τώρα είχεις δημιουργισει από τα πιο γρήγορα site τεχνολογίας με ενημερώσεις! Δεν αναφέρομαι σε ελληνικά blog αλλά για τα παγκόσμια! Το μόνο που θα ήθελα εγώ είναι Face to face review σε κάποιες ναυαρχίδες που δίνει μια διαφορετική οπτική από τα benchmark κατά τα άλλα πάμε καλά και κάνουμε 5-6 refresh το Page του techblog.gr καθημερινά!

KostasB

Αλήθεια Κώστα, με mobile έκδοση του site τι γίνεται;

Ηλίας

Συγχαρητήρια Κώστα για την δουλειά σου!

Κάτι άσχετο.. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να παρουσιαστεί στην CES 2015 το Z4 και ποια ημερομηνία έχει εκδήλωση η SONY;

o παπαροκας tiamat

Εδω στο Techblog εχουμε πολυ φανατικο κοινο!

BraveNewWorld

Συγχαρητήρια για την συνεχόμενη ενημέρωση.! Όταν οι άλλοι σταματάνε εσείς συνεχίζετε! Keep up the good work!

Νικος Στεφανοπουλος

Το χεις πει κι ο ιδιος. Η τεχνολογία μας ενωνει. Εξάλλου αυτη έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Απ τη στιγμή που σαι καλός σ αυτό που κανεις, πώς να μην πάει καλά το blog. Είσαι και μορφή πως να το κάνουμε. Συνεχισε τη καλη δουλειά. Σε στηρίζουμε 100%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ανακοίνωσε νέα τιμολόγηση API – Πρόκληση για τους μικρούς προγραμματιστές

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τις ανανεωμένες βαθμίδες API του ενάμιση μήνα αφότου ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε μια μεγάλη ανανέωση του συστήματος.