Telegram: Θα αποκτήσει Stories τον επόμενο μήνα

Telegram, Telegram: Θα αποκτήσει Stories τον επόμενο μήνα

Stories τα πρωτογνωρίσαμε από το Snapchat το 2013 και στη συνέχεια η Meta τα υιοθέτησε και με περίσσεια θαλπωρή τα έβαλε στο Facebook, το Facebook Messenger, το Instagram, ακόμη και το WhatsApp. Τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσει Stories και το Telegram.

Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, ανακοίνωσε ότι τα Stories θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα από τις αρχές του επόμενου μήνα. Όπως ανέφερε, η πλατφόρμα δεν θα αντιγράψει απλώς τη δυνατότητα από τους ανταγωνιστές της, αλλά θα το κάνει “με τον τρόπο του Telegram”.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιλέξετε ποιος μπορεί να δει κάθε ιστορία σας “με λεπτομερή ακρίβεια” (όλοι, μόνο επαφές με εξαιρέσεις, μερικές επιλεγμένες επαφές ή μια λίστα στενών φίλων). Η λειτουργία θα βρίσκεται σε μια επεκτάσιμη ενότητα στην κορυφή της λίστας συνομιλιών σας και θα είναι εύκολο να αποκρύψετε τα Stories που δημοσιεύονται από οποιαδήποτε επαφή.

Τα Stories θα υποστηρίζουν λεζάντες, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο που λαμβάνονται από την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα. Θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα λήξουν σε 6, 12, 24 ή 48 ώρες. Ή μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε ορισμένα να εμφανίζονται μόνιμα στο προφίλ σας, με μεμονωμένες ρυθμίσεις απορρήτου για το καθένα. Και σύντομα θα μπορείτε να αναδημοσιεύετε μηνύματα από κανάλια σε Stories.

Ο Durov είπε ότι μετά από εσωτερική δοκιμή του χαρακτηριστικού, ακόμη και οι σκεπτικιστές της ομάδας άρχισαν να το εκτιμούν και τώρα κανένα μέλος της δεν μπορεί να φανταστεί το Telegram χωρίς αυτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Instagram Social Media Telegram

Instagram: Η Meta αντιγράφει τα κανάλια του Telegram

Η Meta εισάγει τη δική της εκδοχή των καναλιών του Telegram με δικά του κανάλια μετάδοσης στο Instagram, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg μέσω ενός από τα νέα κανάλια.

Software Apple iPad iPhone

Telegram: Αποκτά μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο

Μια νέα ενημέρωση για iPhone και iPad κυκλοφόρησε το Telegram Messenger αυτή την εβδομάδα, με αρκετές νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Internet Telegram WhatsApp

WhatsApp: Στοχεύει να “κλέψει” μία εύχρηστη λειτουργία του Telegram

O ανταγωνισμός για το WhatsApp είναι τεράστιος και η Meta στοχεύει να το εξοπλίσει ιδανικά χάρη σε νέες βελτιώσεις που του έχει προσθέσει τον τελευταίο χρόνο.

Internet apps Telegram

Νέα ενημέρωση για το Telegram – Τι θα προσφέρει

To Telegram κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση τις τελευταίες ημέρες του 2022, η οποία φέρνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και εξίσου πολλές βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες.