Testing.gov.gr νέα πλατφόρμα για δωρεάν εξέταση COVID-19

, Testing.gov.gr νέα πλατφόρμα για δωρεάν εξέταση COVID-19

Την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ ανοίγει τις πύλες της η διαδικτυακή πλατφόρμα https://testing.gov.gr όπου κάθε πολίτης θα μπορεί να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για να εξεταστεί για τον κορονοϊό COVID-19.

Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα που σκοπό έχει να προγραμματιστούν ακόμα περισσότερα ραντεβού για εξετάσεις που αφορούν τον COVID-19.

, Testing.gov.gr νέα πλατφόρμα για δωρεάν εξέταση COVID-19

Ο ενδιαφερόμενος από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνοντας στην συγκεκριμένη διεύθυνση https://testing.gov.gr θα καταχωρεί τα στοιχεία του και μέσω ταυτοποίησης με τον αριθμό κινητού θα μπαίνει στο σύστημα.

Τις επόμενες ημέρες και με τυχαία επιλογή, θα λαμβάνει ένα SMS εφόσον έχει επιλεχθεί για να εξεταστεί και θα ενημερώνεται για την ημέρα, την ώρα και το σημείο της εξέτασης.

Όσοι επιλεχθούν θα μπορούν να απουσιάσουν από την εργασία τους για 3 ώρες.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα το βράδυ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

γρήγορα το θυμηθήκανε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.