Θα πληρώνατε λιγότερο για premium streaming περιεχόμενο με διαφημίσεις;

, Θα πληρώνατε λιγότερο για premium streaming περιεχόμενο με διαφημίσεις;

Μία έκδοση του HBO Max με διαφημίσεις θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2021. Η έκδοση αυτή θα κοστίζει περίπου 5 δολάρια λιγότερα από την έκδοση χωρίς τις διαφημίσεις.

Το μοντέλο που εφαρμόζει το HBO Max είναι ενδεικτικό της εμπορικής πολιτικής που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλες υπηρεσίες streaming, με σκοπό τους να ρίξουν την τιμή της μηνιαίας συνδρομής στις υπηρεσίες τους, αλλά χωρίς να χάνουν σε συνολικά έσοδα.

Οι διαφημίσεις στην έκδοση του HBO Max με την μηνιαία συνδρομή των 10 δολαρίων θα είναι περιορισμένες, ενώ δεν έχει γίνει σαφές εάν θα προσφέρεται το ίδιο περιεχόμενο με την έκδοση των 15 δολαρίων. Υπήρξε σκέψη να προσφερθεί και μία έκδοση με συνδρομή 5 δολαρίων, η οποία, όμως, θα ήταν γεμάτη διαφημίσεις. Φαίνεται ότι αυτή η ιδέα δεν έχει προχωρήσει.

Θα δούμε πόση εμπορική επιτυχία θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, δεδομένου ότι η κάθε υπηρεσία streaming ανταγωνίζεται με τις άλλες όχι μόνο σε επίπεδο τιμών, αλλά και περιεχομένου.

Θα προτιμούσατε μία έκδοση της αγαπημένης streaming υπηρεσίας σας με λίγες διαφημίσεις έναντι χαμηλότερης μηνιαίας συνδρομής; Γράψτε μας ένα σχόλιο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Καλά στην Ελλάδα πληρώνουμε Cosmote TV και Nova TV και έχουν διαφημίσεις μέσα… Συνηθισμένοι είμαστε εμείς. Αυτό που μας απασχολεί είναι το περιεχόμενο τις υπηρεσίας, γιατί αν είναι όπως κατάντησε το Netflix τον τελευταίο χρόνο γεμάτο με Ισπανικές, Γαλλικές και Κορεάτικες σειρές τις πλάκας, είτε έχει είτε δεν έχει διαφημίσεις μόνο τζάμπα θα το έβαζα.

Christian

Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω κι εγώ..

SUPS 👨‍⚖️

νομιζω οτι υπαρχει ηδη συνδρομητικη υπηρεσια με εκπτωση λογω διαφημισεων(hulu) αλλα προσωπικα θεωρω σπαταλη χρηματων(για να ειμαι ευγενικος) να βλεπω/ακουω κατι με διαφημισεις(ote,nova) και να πληρωνω ταυτόγχρονα …Το νοημα του να πληρωνεις μια υπηρεσια συνδρομης ειναι κυριως αυτο να γλυτωνεις τις διαφημισεις.

George

Αν πληρώνω δεν θέλω διαφημίσεις αλλιώς δωρεάν ναι ή έστω κάποιο συμβολικό ποσό μέχρι 3 ευρώ το μήνα

I am

Με μια μικρή διαφορά εννοείται πληρώνεις. Οι άνθρωποι πλέον θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Πονάει ο εγκέφαλος μας κάθε μέρα μετις διαφημίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.