The Last of Us: Η σειρά του HBO δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

HBO, The Last of Us: Η σειρά του HBO δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

HBO, The Last of Us: Η σειρά του HBO δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

To ΗΒΟ έχει αποφασίσει να μεταφέρει το επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι The Last of Us στη μικρή οθόνη,  ωστόσο φαίνεται πως θα αργήσουμε να το δούμε, αφού δεν θα προβληθεί μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τα σχόλια που έκανε ο επικεφαλής περιεχομένου του HBO, Casey Bloys, στο The Hollywood Reporter, «το The Last of Us κάνει γυρίσματα αυτή τη στιγμή στον Καναδά. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία προβολής. Αλλά δεν είναι στο 2022. Ακόμα κάνουν γυρίσματα στο Κάλγκαρι».

Μιλώντας στο Deadline, είπε επίσης: «[Το The Last of Us] δεν πρόκειται να βγει στον αέρα το 2022 — εξακολουθούν να γυρίζουν στον Καναδά. Φαντάζομαι θα το δεις το ’23».

To καστ της σειράς του HBO έχει άρωμα από Game of Thrones, αφού πρωταγωνιστής θα είναι ο Pedro Pascal (Oberyn Martell) ως Joel και η Bella Ramsey(Lyanna Mormont) ως Ellie. Ο Neil Druckmann, ο δημιουργικός διευθυντής πίσω από τη σειρά παιχνιδιών, είναι εκτελεστικός παραγωγός και συν-σεναριογράφος του τηλεοπτικού σόου, ενώ ο Craig Mazin του Chernobyl είναι επίσης συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός.

Η σειρά είναι μέρος της προσπάθειας της Sony να μεταφέρει τα παιχνίδια της στο σινεμά και την τηλεόραση. Ήδη είναι έτοιμη για πρεμιέρα μια ταινία Uncharted, ενώ στα σκαριά είναι επίσης μια ταινία Ghost of Tsushima και μια τηλεοπτική εκπομπή Twisted Metal.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.