Τι συνέβη με το YouTube; "Έπεσε" για λίγη ώρα;

YouTube, Τι συνέβη με το YouTube; "Έπεσε" για λίγη ώρα;
Το YouTube είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους του διαδικτύου και θεωρητικά ο αγαπημένος τρόπος πολλών ανθρώπων για να ενημερωθούν για πράγματα που τους ενδιαφέρουν ή να “σκοτώσουν” απλά την ώρα τους. Για πολλούς όμως σήμερα, ήταν εκτός λειτουργίας.
Ένας σημαντικός αριθμός χρηστών ανέφερε μηνύματα λάθους και προβλήματα κατά την φόρτωση της αρχικής σελίδας και των βίντεο στο YouTube νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Σε ορισμένους, τα thumnails και τα κείμενα που τα συνόδευαν δεν μπορούσαν να φορτωθούν στην κύρια ροή, ενώ άλλοι δυσκολεύονταν να φορτώσουν βίντεο ή να γράψουν κάποιο σχόλιο (το τελευταίο πρόβλημα προέκυψε αργότερα). Ορισμένοι δημιουργοί είχαν σοβαρό θέμα με το να ξεκινήσουν κάποιο live streaming και να ανεβάσουν τα νέα τους βίντεο.
Το YouTube έλαβε επίγνωση του θέματος που είχε προκύψει, με την ομάδα @TeamYouTube να απαντά σε καταγγελίες στο Twitter και να διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι προσπαθούν να το επιδιορθώσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα προβλήματα δεν επηρέασαν όλους τους χρήστες.
Αυτή τη στιγμή η δημοφιλής ιστοσελίδα φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά, παρόλο που δεν μάθαμε τελικά τι ήταν αυτό που προκάλεσε την σημερινή αναστάτωση στους απανταχού φίλους του YouTube.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baiosss

Την προηγουμενη φορα που επεσε το Youtube πριν απο μερικους μηνες, ειχε να κανει με ενα βιντεο που αρχιζε να γινεται viral και υποτιθεται οτι εδειχνε ενα μεγαλο αντικειμενο να πεφτει στην σεληνη, προκαλωντας κατι σαν εκρηξη. Φυσικα οταν επανηλθε το Youtube, το βιντεο δεν υπηρχε πλεον.
Ακους ΚωσταςD;

Σπύρος

Τι μας κρύβουν λοιπόν?! 😂

ΚώσταςD.

@Baiosss Ωραία λοιπόν…. Αν μάθεις τι έγινε μας λες…. 😂😂😂😂😂

Vendetta

Την προηγούμενη φορά που είχε πέσει το youtube είχα αφήσει και μία μικρή πορδούλα πιο πριν. Η πορδή μετά την επαναφορά του χάθηκε. Λέτε να έχει σχέση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.