Τι είναι το COSMOTE Neo

, Τι είναι το COSMOTE Neo

Η COSMOTE παρουσιάζει το COSMOTE Neo, την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία. Το COSMOTE Neo, που παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα τώρα, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά. Το COSMOTE Neo είναι η κινητή της digital γενιάς, η μόνη κινητή όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App.

Το COSMOTE Neo δίνει για πρώτη φορά στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους εξ ολοκλήρου ψηφιακά. Όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App.

Με ένα κλικ στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν.

Έτσι, το COSMOTE Neo είναι η πρώτη 100% digital κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, καθώς ζει αποκλειστικά στα Smartphones των συνδρομητών. Επιπλέον, είναι εντελώς αδέσμευτο και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τo COSMOTE Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30€/μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σε ποιους απευθύνεται το COSMOTE Neo

Κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, το COSMOTE Neo απευθύνεται σε ανθρώπους δυναμικούς, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Απευθύνεται κυρίως στους νέους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. Που είναι συνέχεια online και χρησιμοποιούν πολλά data. Που θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά όχι δεσμεύσεις και συνδρομές. Που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν μόνοι τους, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά. Που τα θέλουν όλα εύκολα και απλά. Το COSMOTE Neo είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των “digital savvy” που ζουν, λειτουργούν, συνδιαλέγονται και ψυχαγωγούνται ψηφιακά.

Δημιουργία πλάνου & extra πακέτα

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTE Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

• 2 GB
• 200’ προς όλους
• 300 SMS
• 5 GB για Music & Video
• 5 GB για Social Media & Chat

Δώρο 100 GB για έναν ολόκληρο χρόνο

Όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες. Για να μπορούν να «ζήσουν» ξέγνοιαστα στην ψηφιακή εποχή, με πολλά διαθέσιμα data.

COSMOTE Neo: Φιλικό προς το περιβάλλον

Το COSMOTE Neo είναι, επίσης, φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό. Έτσι, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Περισσότερα για το COSMOTE Neo στο cosmote.gr.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Μεγάλο πράμα το marketing. Σου πουλάνε ως νέο αυτό που ήδη έχεις με οποιοδήποτε καρτοκινητό και ακριβότερα

Tenten

Έχει τεράστια διαφορά, η καρτοκινητή εχει βημα χρεωσεις 3΄ειτε 3mb ! αν το σκεφτεις εχει διαφορά

Dlj78

Μάλλον δεν ξέρεις για την Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

nikos2021

Και μόνο ότι οι τιμές αρχίζουν στα 20€….. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ιδίως όταν αυτό συνοδεύεται με 5GB data…. αστείο τουλάχιστον.

Mike

Αστεία πράγματα πάντα σε σύγκριση με τιμές εξωτερικού. Σου παρουσιάζουν κάτι “καινουργιο” που ξεκινάει με ελάχιστη τα 20€ έχοντα τόσο λίγα GB! Δεν ξέρω που σταματάει η κακή ποιότητα υπηρεσίας και ξεκιναει το θράσος.
Το δυσάρεστο σε όλο αυτό είναι ότι μιλάμε θεωρητικά για την καλύτερη εταιρία που έχει να παρουσιάσει αυτή την στιγμή χώρα…

Tenten

Και γιατι δε παιρνεις νουμερο εξωτερικου ? λαθος συγκριση ελλαδα με εξωτερικο σε καμια χωρα στο εξωτερικο δεν υπαρχει φορολογια που ξεκιναει απο 36% !

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνω οτι ειναι υψηλοτατη η φορολογια αλλα μην τρελαθουμε τωρα και πριν το 15′ που μπηκανε πολλοι φοροι λογω μνημονιου και παλι πανακριβα ηταν τα πακετα συμβολαιου…Εγω πιστευω το θεμα κυριως ειναι τα ελαχιστα gb που δινουν ακομα και στα συμβολαια…Αυτη τη στιγμη αν μπεις στο site της κοσμοτε θα δεις ενα προτεινομενο συμβολαιο:απεριοριστα προς εθνικα δικτυα+ 2κ sms προς ολους και 1!!! GB με 34 ευρω το μηνα!!!!!! Για πακετο με απεριοριστα GB θελεις τουλαχιστον 54ευρω!

Βαγγέλης

Η χώρα δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτε φρόντισαν και πούλησαν τον ΟΤΕ με πρόσχημα ότι θα μειωθούν οι τιμές γιατι η αγορά αυτορυθμίζεται, ανταγωνισμός και τέτοιες κοτσάνες. Η χώρα δεν έχει δημόσιο φορέα επικοινωνιών αυτό που έχουμε είναι ο πλήρης έλεγχος από την Ντοιτσε Τελεκομ. Και επειδή αυτοί μας θεωρούν μαλάκες και τεμπέληδες χρεώνουν 2 φορές επάνω τα πάντα. Στα εγκλήματα που θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Ν.

Ναι, λες και όταν ήταν κρατικός ο ΟΤΕ απολαμβάναμε ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες και μας φταίει τώρα η D.T..

Last edited 2 years πριν by Ν.
Ανδρεας

@@ ψηφιακή !!
Καμία επιλογή για Esim… “αμα θελετε esim πατε σε καταστημα και αλλαζεται τη φυσική σιμ με 9.90 !” ειπε το CC της ΑχρηστΟΤΕ

Βασιλική Παπαδημητρίου

Aπαραδεκτη τιμή! Απαραδεκτα λιγα data!!!!

Βαγγέλης

Πάλι “πακέτα” ας μας βγάλει κάποιος τελος πάντων ένα τιμοκατάλογο πόσο έχει η ομιλία, πόσο έχει το ΜΒ και πόσο το SMS και αν θα πάρω και πόσα θα πάρω να είναι δικό μου θέμα, εν ολίγοις δεν το βλέπω κάτι καινούριο, το μόνο καινούριο είναι μια Digital επιστροφή στο καρτοτηλέφωνο που αντί να σταματάς στο περίπτερο θα το κάνεις ψηφιακά…. όλα για την ευκολία τους και φυσικά λιγότερη ανάγκη για υπαλλήλους.

Γιώργος Δήμου

Αποφύγετε το πρόγραμμα ΝΕΟ της cosmote. Τρισαθλιο service ,σου αφαιρούν ότι έχεις πληρώσει όποτε θέλουν,δεν αναγνωρίζουν κανένα λάθος τους και υπολειτουργούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.