To Apple Music προσθέτει νέα λειτουργία για καραόκε

Apple Music καραόκε, To Apple Music προσθέτει νέα λειτουργία για καραόκε

Η Apple προσθέτει μία νέα λειτουργία καραόκε στο Apple Music με την ονομασία Apple Music Sing, που επιτρέπει να τραγουδάτε από έναν κατάλογο δημοφιλών τραγουδιών στο Apple TV 4K, το iPad και το iPhone. Η δυνατότητα αξιοποιεί το ήδη εξαιρετικό σύστημα στίχων της εταιρείας και θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η Apple αναφέρει ότι αρχικά θα προσφέρει «μια σουίτα με περισσότερες από 50 αποκλειστικές λίστες αναπαραγωγής» με τραγούδια που έχουν βελτιστοποιηθεί για την εμπειρία Apple Music Sing. Αυτό συνεπάγεται τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση των φωνητικών και να βλέπετε στίχους για τραγούδια με τρόπο που διευκολύνει όλους να τραγουδούν την ίδια στιγμή.

Δεν είναι σαφές τι σημαίνει για έναν καλλιτέχνη το να συμπεριλαμβάνεται στο Apple Music Sing. Η αναπαραγωγή ενός τραγουδιού σε λειτουργία καραόκε μετράει ως ροή για τον καλλιτέχνη; Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες για το πώς εμφανίζονται οι στίχοι τους;

Πέρα από το ότι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν πιο συχνά με το Apple Music, η νέα λειτουργία φαίνεται ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσετε ένα προϊόν ήχου αρχικού επιπέδου. Το iPod είναι “νεκρό”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το “Apple Microphone” δεν πρέπει να δει το φως της δημοσιότητας. Ένα προσιτό αξεσουάρ μικροφώνου με μερικούς δωρεάν μήνες Apple Music θα πουλούσε σαν ζεστές τούρτες αυτές τις γιορτές.

Φυσικά, η Apple δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια εντελώς νέα σειρά προϊόντων κυρίως σαν ένα διασκεδαστικό μπόνους. Αλλά η ικανότητά του να συνέργει το υλικό και το λογισμικό είναι ένα σαφές πλεονέκτημα εάν το Spotify κάνει ποτέ το δικό του χαρακτηριστικό καραόκε.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.