To Bitcoin φτάνει στην ιστορική τιμή ρεκόρ των 66.000 δολαρίων

, To Bitcoin φτάνει στην ιστορική τιμή ρεκόρ των 66.000 δολαρίων

To πλέον δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Bitcoin, κατέκτησε μία ιστορική κορυφή, αγγίζοντας σε αξία τα 66.000 δολάρια. Το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου σημείωσε ρεκόρ, με την πορεία του να σημειώνει ανοδικές τάσεις.

Το ρεκόρ για το Bitcoin ήταν κοντά στα 65.000 δολάρια, ενώ το πρωί της Τετάρτης 20/10/2021, το Bitcoin κατάφερε να πιάσει σε αξία τα 66.000 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin έδειχνε, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοδικές τάσεις, επομένως δεν αποκλείεται να πάει σύντομα σε νέα επίπεδα ρεκόρ στην τιμή του.

Η πορεία αυτή είναι αρκούντως εντυπωσιακή, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η αξία ενός Bitcoin τον Σεπτέμβριο είχε πέσει στα επίπεδα των 43.000 δολαρίων, επομένως τα δεδομένα δείχνουν ότι η άνοδος μέσα σε έναν μήνα ακολούθησε καταιγιστικούς ρυθμούς. Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο μέσα στις τελευταίες ημέρες η άνοδος της αξίας του Bitcoin άγγιξε τις 17 ποσοστιαίες μονάδες.

Φυσικά, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η αξία θα έχει σταθερά ανοδική πορεία…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Amazon Bitcoin

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO.

Business Bitcoin

Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Εχθές Τετάρτη το Bitcoin βούλιαξε σημειώνοντας πτώση 11% αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα που είχε να φτάσει από τον Νοέμβριο του 2020.

Internet Crypto Bitcoin

Χτυπήθηκε το Mailchimp, στόχος κρυπτονομίσματα σε πορτοφόλια Trezor

Εξελιγμένο σχέδιο phishing φυσικών πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία email marketing, Mailchimp.