Το Χ χρεώνει 1$ το χρόνο τους νέους χρήστες

Χ, Το Χ χρεώνει 1$ το χρόνο τους νέους χρήστες

Το Χ ανακοίνωσε ότι δοκιμάζει ένα πρόγραμμα “Not A Bot” που χρεώνει 1 $ ετησίως σε νέους, μη επαληθευμένους χρήστες για να δημοσιεύουν και να αλληλεπιδρούν με περιεχόμενο στο X.

Το Not A Bot δοκιμάζεται στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες αυτήν τη στιγμή και ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Όπως αναφέρεται στο λογαριασμό υποστήριξης του Χ, οι υπάρχοντες χρήστες δεν επηρεάζονται “μέσα σε αυτήν τη δοκιμή”.

Η χρέωση των χρηστών 1 $ ετησίως έχει σκοπό να “μειώσει τo spam, τη χειραγώγηση της πλατφόρμας [Χ] και τη δραστηριότητα του bot”. Σύμφωνα με το Χ, ότι οι επιλογές συνδρομής έχουν «αποδείξει ότι είναι η κύρια λύση που λειτουργεί σε κλίμακα» για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων.

Από τις 17 Οκτωβρίου 2023 ξεκινάμε να δοκιμάζουμε το “Not a Bot”, μία νέα συνδρομή για τους νέους χρήστες στις δύο χώρες. Το νέο πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να ενισχύσει τις ήδη σημαντικές προσπάθειές μας για να μειωθεί το spam, η χειραγώγηση της πλατφόρμας μας και η δραστηριότητα των bots. Η κίνηση αυτή θα αξιολογήσει ένα πιθανώς ισχυρό μέτρο το οποίο θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τα bots και τους spammers στην X, ενώ ταυτόχρονα ισορροπούμε την πρόσβαση στην πλατφόρμα με ένα μικρό ποσό.

 

Αυτό το νέο πρόγραμμα στοχεύει να μας υπερασπιστεί ενάντια στα bots και τους spammers που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την πλατφόρμα και να διαταράξουν την εμπειρία άλλων χρηστών του Χ. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για τα αποτελέσματα σύντομα.

Όλοι οι νέοι λογαριασμοί στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες θα πρέπει να επαληθεύσουν έναν αριθμό τηλεφώνου και, στη συνέχεια, να πληρώσουν ένα τέλος $1 USD για να αναρτούν, να απαντούν, να κάνουν repost, quote και bookmark. Οι νέοι χρήστες που δεν πληρώνουν το ποσό θα μπορούν μόνο να διαβάζουν αναρτήσεις, να παρακολουθούν βίντεο και να ακολουθούν λογαριασμούς.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με το εάν το Not A Bot θα επεκταθεί σε επιπλέον χώρες και σε χρήστες που έχουν ήδη εγγραφεί στο X αλλά έχουν αρνηθεί να πληρώσουν το μηνιαίο τέλος για μια premium συνδρομή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.