Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Facebook, Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media. Και όχι μόνο.

«20 χρόνια μετά. Ακόμα σε αυτό», λέει ο Zuck σε ανάρτησή του στο… Instagram και μοιράστηκε μια φωτογραφία του «πριν-μετά» στην οποία στέκεται μπροστά σε έναν υπολογιστή, το 2004 και το 2024.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)


Ο επίσημος λογαριασμός του Facebook στο Instagram σχολιάζει “Σ ‘αγαπώ, μπαμπά” σε μια άλλη ανάρτηση του Zuck που τιμά την επέτειο, αυτή τη φορά με ένα σύντομο πολυσυλλεκτικό βίντεο.

Την ίδια στιγμή, μια έρευνα που δημοσιεύθηκε διαπίστωσε ότι τρεις στους τέσσερις ενήλικες Αμερικανούς πιστεύουν ότι το Facebook «κάνει την κοινωνία χειρότερη». Όπως αναφέρεται, αυτοί που χουν τις λιγότερες πιθανότητες να αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή Facebook είναι οι έφηβοι. TikTok, Youtube και Discord είναι οι πλατφόρμες που έχουν κερδίσει τα νεανικά κοινά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)

Μόλις το ένα τρίτο των εφήβων στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν το Facebook. Αυτή είναι μια αρκετά δραματική πτώση από το 71% των εφήβων που το χρησιμοποίησαν το 2015. «Αυτή η δυναμική, στην οποία η βάση χρηστών του Facebook γερνάει πιο γρήγορα από το προϊόν του, έχει οδηγήσει ορισμένους ακαδημαϊκούς στο συμπέρασμα ότι το κοινωνικό δίκτυο θα έχει μια μέρα περισσότερα προφίλ για νεκρούς παρά ζωντανούς», αναφέρει το άρθρο.

Σήμερα, το Facebook έχει περισσότερους από 3 δισεκατομμύρια χρήστες μηνιαίως.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Σ αγαπω CIA επρεπ να λεν γιατι αυτο το βλημα ο ανηψιος του ροκφελερ ο ζουκι ουτε τα κορδονια δεν μπορει να δεσει μονος του.
Καθε εταιρεια των ελιτ πρεπει να εχει εναν μπροστινο για να μην φαινοντε οι αθεατοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.