Το Instagram ενεργοποιεί την αποστολή ηχητικών μηνυμάτων στις Direct συνομιλίες

Instagram ενεργοποιεί αποστολή ηχητικών μηνυμάτων Direct συνομιλίες, Το Instagram ενεργοποιεί την αποστολή ηχητικών μηνυμάτων στις Direct συνομιλίες

Το Instagram Direct είναι η περιοχή του Instagram που οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με γραπτά μηνύματα αλλά πλέον υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ηχητικών μηνυμάτων, μια λειτουργία η οποία προκαλεί εντύπωση πως και δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Η λειτουργία για την αποστολή ηχητικών μηνυμάτων είναι ίδια με την αντίστοιχη λειτουργία στο Facebook Messenger η οποία υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια. Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, τους ίδιους περιορισμούς, και από τη στιγμή που το Instagram ανήκει στο Facebook, ήταν θέμα χρόνου να ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή.

Για να αποστείλουν οι χρήστες ένα ηχητικό μήνυμα θα πρέπει να πατήσουν στο κουμπί Instagram Direct που έχει το εικονίδιο της σαΐτας και να ανοίξουν μια συνομιλία. Στο σημείο όπου πληκτρολογούμε το μήνυμα κειμένου υπάρχει πλέον διαθέσιμο το μικρόφωνο το οποίο πατάμε και ηχογραφούμε το μήνυμα για όσο διάστημα το κρατάμε πατημένο αρκεί να μην ξεπερνάει το ένα λεπτό σε διάρκεια.

Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης ο χρήστης μπορεί να κάνει swipe αριστερά και να σύρει το μήνυμα στο εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης που εμφανίζεται, ενώ μετά την αποστολή του ηχητικού μηνύματος μπορεί να το επιλέξει και κρατώντας παρατεταμένα το ηχητικό μήνυμα να επιλέξει τη μη αποστολή του.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.