Το Instagram κυκλοφορεί το Playback για να μπορείτε να ξαναζήσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες από το 2021

, Το Instagram κυκλοφορεί το Playback για να μπορείτε να ξαναζήσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες από το 2021

Το Instagram μπαίνει στo trend της ετήσιου review με το Playback, μια δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να ξαναζήσετε τις ιστορίες σας από το 2021. Το Instagram θα μοιραστεί μια επιμελημένη αναπαραγωγή 10 ιστοριών για κάθε χρήστη, αλλά ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί, να προσθέσει ή να αφαιρέσει Ιστορίες από τη λίστα αναπαραγωγής μέσω του αρχείου Ιστορίες τους, το οποίο θα εμφανιστεί στο Playback.

Οι χρήστες θα δουν ένα μήνυμα στη ροή του Instagram που τους προσκαλεί να δημιουργήσουν μια Αναπαραγωγή και αν δουν μια ιστορία 2021 που θέλουν να προσθέσουν, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο αυτοκόλλητο “2021” για να το δουν και να το μοιραστούν στo Playback τους.

Ενώ το Playback τους είναι πιθανό να γίνει δημοφιλής, ειδικά των δημοφιλών χρηστών του Instagram που θέλουν να προωθήσουν εκ νέου τις αγαπημένες τους ιστορίες, είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι το Instagram δεν έχει υιοθετήσει μια απλούστερη λειτουργία για τέλος του έτους που ήταν δημοφιλής στο παρελθόν: το πλέγμα φωτογραφιών “Top Nine”.

Eφαρμογές τρίτων προσφέρουν παραλλαγές του πλέγματος φωτογραφιών των εννέα κορυφαίων στο τέλος του έτους στους χρήστες του Instagram για αρκετά χρόνια, αλλά συχνά με κόστος προσωπικών πληροφοριών, όπως διευθύνσεις email. Το Instagram έχει ενσωματωμένα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν πλέγματα φωτογραφιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει μια έκδοση για ετήσια αναθεώρηση. Ακόμη και το Facebook, μέρος της ίδιας μητρικής εταιρείας με το Instagram, προσφέρει ένα αυτοματοποιημένο βίντεο αναδρομής (είτε θέλουν οι χρήστες είτε όχι).

Και ας το παραδεχτούμε: οι περισσότερες εφαρμογές και πλατφόρμες εξακολουθούν να αποτυγχάνουν να αντιγράψουν τη δημοτικότητα της δυνατότητας στο τέλος του έτους Wrapped του Spotify, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να μοιράζονται τα κορυφαία τραγούδια, τους καλλιτέχνες και τα είδη τους.

Το Playback κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλους τους χρήστες του Instagram ως δυνατότητα διαθέσιμη για τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε η εταιρεία.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.