Το Instagram τερματίζει τις ζωντανές αγορές

instagram, Το Instagram τερματίζει τις ζωντανές αγορές

Η Μeta συνεχίζει να αποσύρει κάποιες από τις δυνατότητες αγορών που προσέφερε. Το Instagram έχει προειδοποιήσει τους χρήστες ότι οι ζωντανές αγορές θα κλείσουν στις 16 Μαρτίου.

Έκτοτε, τα καταστήματα δεν μπορούν να προσθέτουν tags σε προϊόντα κατά τη διάρκεια ενός live streaming. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει προκειμένου να αγοράσουν το οτιδήποτε ή να πατήσουν σε κάποιο link για να κάνουν τις αγορές τους.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός είναι ένας τρόπος να τη βοηθήσει να επικεντρωθεί σε βασικά χαρακτηριστικά.

Αυτή η κίνηση έρχεται μετά την αφαίρεση της καρτέλας shopping από την αρχική οθόνη και μήνες αφότου το Facebook διέλυσε το Live Shopping.

Οι αγορές συνεχίζουν να είναι κομμάτι των κοινωνικών δικτύων, είτε μέσω Reels είτε μέσω Stories. Το κομμάτι των αγορών αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν οι άνθρωποι χρειάστηκε να κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, τώρα, φαίνεται πως οι διαδικτυακές αγορές έχουν πτωτική τάση και δε συμφέρει οικονομικά τις πλατφόρμες να επικεντρώνονται σε αυτές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.