Το Instagram Web αποκτά νέα μοντέρνα εμφάνιση αλλά παραμένει χωρίς εφαρμογή για iPad

Instagram Web, Το Instagram Web αποκτά νέα μοντέρνα εμφάνιση αλλά παραμένει χωρίς εφαρμογή για iPad

Έχει περάσει καιρός από τότε που το Instagram παρουσίασε την επιλογή της εισόδου στην εφαρμογή μέσα από ιστότοπο που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο από πρόγραμμα περιήγησης. Με τον καιρό, το Instagram Web έχει ενημερωθεί με πολλές νέες δυνατότητες.

Επανασχεδιασμένος

Σύμφωνα με τον επικεφαλή του Instagram, Adam Mosseri, η νέα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο καθαρή, ταχύτερη, πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Εκμεταλλεύεται τις μεγαλύτερες οθόνες εμφανίζοντας περισσότερο περιεχόμενο οριζόντια. Τα μενού έχουν πλέον μετακινηθεί σε μια νέα πλαϊνή γραμμή, η οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση στη ροή, την αναζήτηση, τα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις και πολλά άλλα ανά πάσα στιγμή. Ορισμένα από τα μενού, όπως η αναζήτηση και οι ειδοποιήσεις, εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά του ιστότοπου χωρίς να καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι υπάρχει στη ροή.

Ταυτόχρονα, η πλαϊνή γραμμή είτε επεκτείνεται είτε συμπτύσσεται ανάλογα με το πλάτος του παραθύρου. Κατά την περιήγηση στη ροή, το Instagram Web εμφανίζει προτάσεις στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Η νέα εμφάνιση είναι σύγχρονη και κάνει την εμπειρία χρήσης του Instagram σε υπολογιστή ή tablet πολύ καλύτερη.

Προγραμματισμένες αναρτήσεις

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Mosseri αποκάλυψε ότι οι χρήστες του Instagram θα έχουν σύντομα την αναμενόμενη επιλογή να προγραμματίζουν αναρτήσεις απευθείας από την εφαρμογή Instagram. Αυτές οι αναρτήσεις μπορούν να προγραμματιστούν για έως και 75 ημέρες μπροστά και αναμένεται να είναι διαθέσιμη κατά τη νεότερη ενημέρωση.

Η νέα εκδοχή του Instagram Web είναι πλέον διαθέσιμξ σε όλους, αλλά δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα δοθεί στους χρήστες η επιλογή προγραμματισμού αναρτήσεων.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.